Aquests són els supermercats que obrin el dijous 8 de desembre a Castelló

Amb motiu del Dia de la Immaculada, els supermercats de Castelló modifiquen el seu horari o obertura

Aquests són els supermercats que obrin el dijous 8 de desembre a Castelló

Aquest dijous, 8 de desembre, serà festiu a Espanya amb motiu del Dia de la Immaculada Concepció, una jornada per a la qual molts i moltes han pogut comptar amb unes xicotetes vacances. No obstant això, els qui necessiten realitzar alguna compra aquest dijous, es pregunten quins supermercats obrin el 8 de desembre a Castelló. T’ho expliquem.

Mercadona mai obri els dies festius, per la qual cosa mantindrà les seues portes tancades aquest dijous de la Immaculada, igual que ja va fer dimarts passat, Dia de la Constitució, la cadena d’alimentació liderada per l’empresari valencià Juan Roig.

Què ocorre en el cas de Consum? Tampoc obri els seus supermercats en festius, ja que per a això sí que estan pensades algunes de les seues botigues Charter, encara que no totes ni amb el mateix horari. El Charter del carrer Juan Ramón Jiménez de Castelló de la Plana tindrà horari especial el dijous de 08.30 a 21.30 hores, mentre que el del carrer Guitarrista Fortea obrirà de 08.45 a 21.15 hores. Un altre exemple: el Charter de Vila-real del carrer Mestre Joaquín Vidal obri de 09.00 a 21.30 hores. Per això, recomanem consultar què farà la teua botiga habitual en el seu directori.

Carrefour, per part seua, pot obrir en festius amb horaris especials, però no sempre ho fa. Encara que aquest dimarts moltes de les seues botigues van obrir, aquest dijous no serà així. El Carrefour de l’avinguda de la Mar de Castelló estarà tancat el 8 de desembre, igual que el de Vila-real, segons ha informat la companyia.

Per part seua, en Lidl ocorre una cosa similar, ja que algunes botigues obrin aquest festiu i altres no. Lidl obrirà la seua nova botiga de la Vall d’Uixó -de 09.00 a 21.30 hores- i el d’Onda – de 09.00 a 22.00 hores-, però a la ciutat de Castelló de la Plana no ho farà, per la qual cosa es recomana consultar l’horari de la teua botiga habitual.

Finalment, en els supermercats DIA també depén de cada cas concret. En el de Ronda del Millars de la capital de la Plana no s’obriran les portes, però sí en el del carrer de les Useres, per exemple, encara que amb horari especial de 09.00 a 13.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari