Quins supermercats i botigues obrin a Castelló el 8 de desembre?

La festivitat de la Immaculada Concepció del 8 de desembre comporta al fet que molts supermercats castellonencs modifiquen la seua obertura

Quins supermercats i botigues obrin a Castelló el 8 de desembre?
07/12/2023 -

El pont de desembre ha obligat moltes persones a consultar els horaris de les botigues on realitzen les seues compres habituals per a no trobar-se cap porta tancada en el moment d’eixir de casa. Aprofitant aquest dia festiu nacional, molts són els supermercats com Mercadona, Consum, Lidl i Alcampo, entre molts altres, que modifiquen l’horari d’obertura o fins i tot tanquen les seues portes de manera completa, tal com s’especifica en les seues pàgines web. Per a aprofitar la festivitat de la Immaculada Concepció del 8 de desembre, moltes són les persones que no treballen i decideixen aprofitar l’oportunitat per a fer la compra diària o per a anticipar algun regal de Nadal. Per aquest motiu, la gent es pregunta: Quins supermercats i botigues obrin a Castelló el 8 de desembre?

La reconeguda cadena de supermercats Mercadona es manté fidel a la seua política restrictiva de treballar en un dia festiu, per la qual cosa els seus treballadors podran gaudir d’aquesta jornada en estar tots els seus establiments tancats per al divendres 8 de desembre, tornant a la normalitat l’endemà en horari de 9.00 a 21.30.

Hi ha altres supermercats com és el cas de Carrefour o de Consum que compten amb comerços variants distribuïts al voltant de tota la província castellonenca. Alguns d’ells tenen un horari especial gràcies a l’autorització d’obertura en diumenges i festius. Així i tot, es recomana a tots els interessats a consultar les pàgines web de les respectives cadenes per a descobrir l’horari exacte de la botiga on es desitja comprar.

En el cas d’Aldi i Lidl, l’horari i l’obertura dels seus grans locals depén de la zona, perquè la majoria d’elles obrin de 9.00 a 21.00 aproximadament per al Dia de la Immaculada Concepció. No obstant això, en algunes ocasions aquest horari pot variar en les jornades festives. Per tant, recomanem consultar el cercador de botiga de les pàgines web oficials per a assegurar-se en el moment del desplaçament.

Carrefour compta amb uns horaris d’obertura més flexibles que altres supermercats, perquè en la seua pàgina web s’especifica que obrirà els diumenges i festius en un horari especial de 10.00 del matí a 21.00 de la nit. Així mateix, hi ha botigues que només obriran al matí i, unes altres, ho faran durant tot el dia, com és el cas de Market i Express. Tots els detalls es poden conéixer en les seues respectives pàgines web.

De la mateixa manera, els supermercats Dia compten amb uns horaris flexibles adaptats a cada zona i, normalment, ho fan de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 de la nit i fins i tot, algunes d’elles, obrin diumenges i festius.

Finalment, Alcampo obrirà la majoria de les seues botigues el 8 de desembre per a la Immaculada Concepció en horari habitual de 9.00 a 22.00 de la nit, fins i tot algunes d’elles ho fan les 24 hores del dia.

Centres comercials

En el cas dels centres comercials com La Salera, Estepark i El Corte Inglés, l’horari i les restriccions d’obertures seran diferents del Dia de la Constitució, perquè per a aquest divendres 8 de desembre, amb motiu de la festivitat de la Immaculada Concepció, tots els seus serveis quedaran oberts. Així doncs, tant els hipermercats, establiments comercials i el sector d’oci i restauració, estaran oberts des del matí fins a la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari