Aquests són els cítrics que vol masymas en aquesta campanya a Castelló

La cadena de supermercats ha anunciat que adquirirà 950 tones de cítrics valencians en aquesta campanya, un 17 % més que l’anterior

Aquests són els cítrics que vol masymas en aquesta campanya a Castelló
08/11/2023 -

El sector agrícola ha rebut hui una bona notícia en conéixer que la cadena de supermercats masymas incrementarà la compra de cítrics a la Comunitat Valenciana per a la campanya que acaba de començar. En un context cada vegada més negatiu per al sector primari, l’empresa valenciana masymas, el propietari de la qual és Juan Fornés (Pedreguer, València), ha anunciat l’adquisició de 950 tones de taronges, mandarines i llimes amb el segell de qualitat Identificació Geogràfica Protegida (IGP) Cítrics valencians. Aquesta compra suposa un augment del 17 % d’inversió respecte a l’any anterior.

Per aquest motiu, masymas comercialitzarà les varietats de taronges de Navelina, Navel, Nave late, Lane Late i Valencias. Les taronges es vendran en les tendes tant a granel com en malles de tres o cinc quilos. Pel que fa a les mandarines, la cadena de supermercats comprarà les varietats d’Oronules, Clemenules i Clemenvilla, a més d’Arrufatina, Nadorcott, Tang Gold i la varietat Orri. A més, aquest producte estarà disponible a granel i en malles de dos quilos, así com amb fulla en cistella.

Una de les grans novetats que es va introduir en l’anterior campanya és l’adquisició de llimes en els seus lineals, concretament la varietat Primofiori i Verna, que també compten amb el segell IGP de la Comunitat Valenciana. També estaran presents en la campanya actual i les persones que vulguen comprar-los podran fer-ho en diferents formats, ja que estaran dispinibles en granel i en malles d’1 quilogram.

Per a comprar les taronges i les mandarines, masymas tria a Cañamás Germans i Inmoagro Gestió com a proveïdors dels seus productes. Pel que fa a l’apartat de les llimes, masymas treballarà amb Fruites Juanito. El director comercial de productes frescos de la companyia, Rubén Fornés, explica que per a l’empresa que representa, la proximitat és una màxima a seguir: “Som conscients que el consumidor valora cada vegada més tindre a disposició una oferta de producte en fresc de proximitat. Per això, quan planifiquem les campanyes, ens esforcem per a arribar a acords amb proveïdors locals. Això ens permet oferir una major oferta i treballar amb més qualitat en un preu assequible, repercutint a més en el teixit productiu de la zona”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari