Alarma a Vila-real després d'escapar-se un vedell

La Policia Local de Vila-real ha establit un dispositiu de cerca per a tractar de trobar a un vedell fugit des del dimarts

Alarma a Vila-real després d'escapar-se un vedell

La Policia Local de Vila-real ha desplegat en les últimes hores un dispositiu de cerca per a localitzar a un vedell que s’hauria escapat d’alguna finca en el terme municipal. L’animal va ser albirat per primera vegada dimarts passat mentre deambulava per la zona de la partida Madrigal, coneguda com a San Fermín.

L’avís va ser rebut al voltant de les 19.15 hores per part de veïns que havien vist al vedell en aquesta àrea. Els agents van confirmar que es tractava d’un vedell i el van seguir per una zona pròxima al riu Millars. No obstant això, van perdre el seu rastre en les proximitats de l’empresa Ziconio, on va ser vist per última vegada, segons ha comunicat l’Ajuntament.

La Policia Local ha mantingut actiu un dispositiu de cerca, utilitzant tant la patrulla rural com un dron per a rastrejar la zona. Així mateix, s’ha contactat amb els ramaders locals per a sol·licitar la seua col·laboració i determinar si l’animal s’ha escapat d’alguna de les seues finques.

Les autoritats policials han fet una crida a la precaució i a la col·laboració ciutadana per a tractar de trobar l’animal perdut sense haver de lamentar cap mal personal. En cas que algú albire al vedell, se’ls insta a telefonar al nombre d’emergències local, el 092, per a reportar la seua ubicació.

Aquesta cerca activa cerca assegurar la seguretat tant de l’animal com dels residents de Vila-real, evitant qualsevol situació de risc o incident que puga sorgir a causa de la presència del vedell en àrees urbanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari