Augmenta la seguretat per als vianants l'encreuament entre el carrer Encarnació i el camí Vell Onda-Castelló de Vila-real

Augmenta la seguretat per als vianants l'encreuament entre el carrer Encarnació i el camí Vell Onda-Castelló de Vila-real
11/06/2020 -

La Regidoria de Territori ha iniciat les obres a l’entorn de l’encreuament del carrer Encarnació amb el camí Vell Onda-Castelló per a augmentar la seguretat per als vianants i dignificar l’entrada i eixida d’aquesta zona nord de la ciutat. La intervenció, que forma part del Pla d’impuls i priorització de projectes pendents per a reactivar Vila-real, arriba després de les obres de construcció de la rotonda que el govern local va executar amb la finalitat de millorar la seguretat viària i protegir al vianant enfront del trànsit pesat que circula en aquest accés a la localitat. Els treballs de millora estètica i embelliment de l’espai finalitzaran amb la plasmació d’un mural d’art urbà en la paret mitgera que ha quedat a la vista després de l’enderrocament de l’habitatge que va ser necessari realitzar per a la construcció de la glorieta.

“La prioritat d’aquest projecte ha sigut garantir la seguretat del vianant en un dels enclavaments de major conflictivitat de trànsit de la localitat amb una intensa càrrega de vehicles pesants” explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, qui recorda que aquesta és la raó per la qual el govern local va dur a terme l’execució de la rotonda, que està operativa des del passat estiu, per a millorar el trànsit de la zona. “El segon objectiu és dignificar aquest espai creat després de l’enderrocament de l’immoble annex a la rotonda” afig l’edil qui indica que “el projecte respon al principi d’eficàcia que és un dels eixos estratègics del govern”. Així, els treballs que ara s’estan realitzant, amb un termini d’execució d’un mes, consisteixen a condicionar l’entorn, millorar l’estètica de l’espai i embellir la paret mitgera que ha quedat a la vista amb un mural d’art urbà que estarà inspirat en el paisatge protegit del riu Millars, situat a escassos metres d’aquest encreuament. A més de l’adequació del mur de l’habitatge el projecte també contempla la instal·lació d’un banc i paperera així com diversos trams de baranes per a la protecció dels vianants.

Cal recordar que l’encreuament entre el carrer Encarnació i el camí Vell Onda-Castelló és un accés a la ciutat molt transitat, especialment els dies de partit en l’Estadi de la Ceràmica, però també diàriament, a causa de l’important nombre de vehicles, molts d’ells de gran tonatge, que circulen pel polígon industrial de la zona nord de la ciutat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vila-real va apostar per la seguretat viària en aquest accés amb el projecte de la rotonda, executat per import de 92.000 euros, que ara es completa amb aquestes obres de condicionament de l’entorn amb una inversió de 13.290 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari