La Junta de Govern aprova habilitar el Convent Espai d’Art per a la celebració de noces civils de manera gratuïta

La Junta de Govern aprova habilitar el Convent Espai d’Art per a la celebració de noces civils de manera gratuïta
30/06/2020 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui habilitar l’edifici del Convent Espai d’Art com a espai per a la celebració de matrimonis civils de manera gratuïta. Així les coses, i atés que el saló de plens de l’Ajuntament està de moment inhabilitat per a aquestes cerimònies a causa de la situació derivada de la crisi sanitària, es garanteix un emplaçament municipal sense cap mena de cost per als contraents.

L’ús d’aquest edifici per a noces civils estarà exempt del pagament de taxa i en principi aquesta nova ubicació s’aplicarà de manera temporal, a causa de la situació de crisi sanitària per a un millor desenvolupament d’aquestes cerimònies complint amb la normativa de prevenció, ja que la intenció és que en un futur les noces civils puguen tornar a celebrar-se en el saló de plens de l’Ajuntament. Aquesta decisió no afecta a altres emplaçaments municipals en els quals també està regulada la celebració de matrimonis civils com són la Casa dels Mundina, la Sala de les Cavallerisses del Termet i la Casa de Polo, en els quals sí que hi ha establida una taxa per la seua utilització, i que es mantenen com fins ara.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat també hui els plans de desescalada presentats per les regidories de Joventut i Turisme per a la reobertura d’instal·lacions i la represa d’activitats. En el cas de Joventut, l’Espai Jove es reobri per a l’expedició del Carnet Jove, sempre amb cita prèvia, així com per a reprendre els programes JOOP (Jove Oportunitat) i els cursos de manipulació d’aliments i de monitor de temps lliure. Tant la sol·licitud per al Carnet Jove com l’atenció al públic en el Espai Jove serà amb cita prèvia a través del telèfon 964 547 203 o per correu electrònic a joventut@vila-real.es.

En Turisme, es reprenen les visites turístiques guiades per la ciutat. Amb un grup màxim de 30 persones, es podran fer visites exteriors al Termet, al centre de la ciutat i els voltants. Els guies hauran de portar màscara, es donaran les explicacions mitjançant altaveu i no es repartirà cap mena de fullet. Les visites tenen una duració de dues hores i la seua inscripció a l’activitat haurà de ser amb cita prèvia, via telefònica 964 547 248 o per correu electrònic vilareal@touristinfo.net.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari