Creu Roja Vila-real implica comerços i hostaleria locals en la I Ruta de l'Or

Creu Roja Vila-real implica comerços i hostaleria locals en la I Ruta de l'Or
10/06/2021 -

Comerços i establiments d’hostaleria de Vila-real col·laboraran amb Creu Roja en la venda del cupó del Sorteig de l’Or per a difondre la labor solidària d’aquest col·lectiu i oferir a més als seus clients la possibilitat de participar en el sorteig de regals. El regidor d’Economia, Xus Madrigal, ha acompanyat a la presidenta de Creu Roja Vila-real, Carmen Galindo, i a la secretària de la Va unir de Comerç Vila-real (Ucovi), Teresa Esteve, i el representant de l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashovi), Emilio Miralles, en la presentació de la I Ruta de l’Or, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real.

Madrigal ha reiterat el suport de l’Ajuntament a Creu Roja “una entitat amb la qual mantenim un conveni de col·laboració, en el marc de la nostra aliança social, i que sempre desenvolupa una labor de suport als qui més ho necessiten, però ara més que mai el seu treball s’ha demostrat fonamental durant la pandèmia, per això en 2020 dupliquem el conveni de col·laboració”. A més, el regidor també ha recordat que en breu finalitzaran les obres per a la construcció de la nova seu de Creu Roja Vila-real en l’antiga Estacioneta de la Panderola.

La presidenta de l’entitat, Carmen Galindo, ha agraït la col·laboració tant de l’Ajuntament com de Ucovi i Ashiovi en aquesta campanya solidària. A través de la I Ruta de l’Or més de 50 comerços i establiments de restauració vendran el cupó del Sorteig de l’Or que se celebrarà el 22 de juliol. Els clients que adquirisquen un cupó emplenaran una papereta per a participar en el sorteig de dos vals de 50 euros per a consumir en algun dels bars i restaurants que col·laboren. “Amb aquesta I Ruta de l’Or volem consciència a la ciutadania que la seua aportació pot ajudar a molta gent que l’està passant malament, però també volem ajudar a incentivar i reactivar l’economia local”, conclou Galindo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari