El festival d'estiu Vila-real Renaix torna aquest cap de setmana amb noves actuacions i estils musicals per a tots els públics

El festival d'estiu Vila-real Renaix torna aquest cap de setmana amb noves actuacions i estils musicals per a tots els públics
29/07/2020 -

El festival d’estiu Vila-real Renaix continua aquest cap de setmana, en la seua segona jornada musical, amb les actuacions de Dayan Soul, Yotoco son, Districte, Leon Goffe i MIB, els qui oferiran al públic vila-realenc concerts de diferents gèneres musicals com soul, ritmes llatins, pop-rock i una combinació de música i teatre. “La primera jornada va ser molt positiva, tots els locals estan contents perquè han tingut més afluència de clients durant els dies de les actuacions, i tampoc hem tingut cap queixa veïnal, atés que l’organització ha complit amb els requisits perquè el públic poguera veure els concerts de manera còmoda i respectant la distància de seguretat”, ha explicat el regidor de Festes i Turisme, Diego Vila.

El festival, que té l’objectiu de potenciar el comerç i el sector gastronòmic de la ciutat, i també donar suport a la indústria musical local i de la província, tindrà lloc, aquest cap de setmana, al carrer Colom, la plaça de la Vila, l’avinguda La Murà, la plaça del Llaurador i l’Estadi de la Ceràmica i el parc de la Maiorasga, tractant de dinamitzar així diferents zones del municipi. Les actuacions estan repartides en les vesprades-nits del divendres, dissabte i diumenge, en horari de 19.00 a 21.00 i de 23.00 a 01.00 hora, a excepció del diumenge, que tan sols hi haurà concert en horari de vesprada.

Tal com es va dur a terme el cap de setmana passat, els concerts seran sense escenari, reservant una zona per als grups musicals i respectant la distància mínima de seguretat. Així mateix, no hi haurà zona de ball, i el públic disposarà de cartelleria informativa com a recordatori de les mesures de prevenció i higiene. “Confiem que aquesta jornada tinga el mateix èxit que l’anterior, que la ciutadania continue sent responsable i col·labore perquè el festival Vila-real Reanix puga continuar fins al final”, ha conclòs el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari