La Guia Esportiva manté a Vila-Real l’oferta pre-COVID, amb 8.000 socis, 3.100 places en activitats i dues noves instal·lacions

La Guia Esportiva manté a Vila-Real l’oferta pre-COVID, amb 8.000 socis, 3.100 places en activitats i dues noves instal·lacions
26/08/2020 -

La pandèmia per la COVID-19 no afectarà la pràctica esportiva a Vila-real. És el que s’ha proposat l’Ajuntament de la ciutat, que, a través del Servei Municipal d’Esports, manté la intensitat en la programació d’altres campanyes amb més de 8.000 places de socis i altres 3.100 en activitats dirigides. Per a fer-ho possible complint amb tots els protocols de seguretat i sanitaris impostos en la nova normalitat, l’SME amplia espais i incorpora a la xarxa esportiva municipal el nou pavelló Campió Llorens i la piscina d’Aigua Salut.

El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, i el cap de l’SME, José Ramón Cantavella, han presentat la Guia Esportiva de la temporada 2020-2021, que, a més, tindrà en compte en les seues tarifes els mesos en què els socis no han pogut fer ús de les instal·lacions. “Els socis de l’SME que vulguen renovar tindran un 10% en les taxes i a aquells que no vulguen continuar, se’ls compensarà pels mesos en què, a causa de la pandèmia, no han pogut fer ús a les instal·lacions”, detalla Serralvo. Els nous socis pagaran les taxes íntegres que, recorda l’edil, “continuen sent les més baixes de la província, tenint en compte la xarxa d’instal·lacions, amb cinc pavellons, tres piscines d’hivern i una d’estiu”. “Continuem apostant per l’esport i la salut, com hem fet des del primer dia, triplicant les dotacions i la superfície per a la pràctica esportiva a Vila-real. L’obertura de noves instal·lacions, com el CTE, la CEM, el pavelló Melilla o la piscina del Termet, als quals enguany se sumen el Campió Llorens i Aigua Salut, suposen un gran esforç en personal i en manteniment. I enguany, a més, a aquests costos afegim tots els derivats dels protocols de seguretat, neteja i desinfecció”, agrega l’edil, qui ha volgut agrair especialment l’esforç del personal de l’SME.

Els protocols de la COVID-19 han obligat a un canvi d’ubicació en les diferents activitats. “Si fins ara la Yurema Requena era el gran nucli de les activitats de l’SME, ara traslladem gran part de l’oferta al CTE i altres espais que reuneixen millors condicions de seguretat, amb fins a set metres de distància entre usuaris”, detalla Cantavella. Els controls d’accés, restriccions en l’ús dels vestuaris, circuits d’entrada i eixida, desinfecció de calçat, ús de màscares o reducció d’aforaments en determinades activitats són algunes de les mesures implantades per l’SME ja aquest estiu, amb l’aval de la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València, per a garantir la pràctica segura d’esport a Vila-real. Totes les activitats, a més, hauran de reservar-se prèviament, a través del web (accessible amb codi qr en la Guia Esportiva), amb dret a una hora de gimnàs o un carril de piscina, entre altres serveis. “En aquests moments de pandèmia, és més important que mai no perdre la forma física”, puntualitza Cantavella.

“Continuarem mantenint també la col·laboració amb els gimnasos de la ciutat, amb els quals aquest estiu ja hem pogut oferir 108 classes, i treballem per a poder reprendre també el Campionat Multiesport Escolar amb totes les garanties de seguretat. Aquest serà un any complicat, però, encara així, hem volgut mantenir l’oferta esportiva perquè Vila-real no deixe de ser mai la Ciutat de l’Esport i la Salut que és”, afegeix el regidor de l’àrea.

El període de renovació dels socis s’obrirà de l’1 al 10 de setembre, mentre que les noves altes hauran de sol·licitar-se del 21 al 24 de setembre i el 28 tindrà lloc el sorteig i assignació de places. La campanya 2020-2021 arrancarà el pròxim 1 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari