Vila-real impulsa la targeta ‘Fem poble Vila-real’ per a bonificar el consum en comerços i serveis locals

Vila-real impulsa la targeta ‘Fem poble Vila-real’ per a bonificar el consum en comerços i serveis locals
22/06/2020 -

El regidor d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real, Xus Madrigal, s’ha reunit aquest matí amb representants d’establiments de comerç minorista, hostaleria, oci i serveis de la ciutat, així com de la Unió de Comerc Vila-real (Ucovi), per a perfilar el llançament de la targeta ‘Fem poble Vila-real’, amb la qual es pretén incentivar el consum en els negocis locals i dinamitzar l’economia del municipi per a superar com més prompte millor la crisi econòmica derivada de la pandèmia. En la trobada de treball, Madrigal ha exposat la proposta en la qual ha treballat la regidoria de la mà de la Fundació Caixa Rural Vila-real “amb l’objectiu d’anar de la mà del sector, escoltar les seues aportacions i que aquest projecte siga una iniciativa compartida i consensuada”, ha subratllat l’edil.

La targeta ‘Fem poble Vila-real’ s’ha concebut com una targeta moneder, sense cost per a l’usuari, que permetrà obtindre una bonificació de fins a 20 euros per la primera recàrrega i a més aconseguir descomptes i avantatges que oferiran els establiments amb la finalitat d’animar a la ciutadania a realitzar les seues compres o utilitzar els serveis d’empreses locals. Aquesta idea compta amb el suport de tots els grups polítics que, a través del Pacte local pel renaixement de Vila-real, van acordar destinar 100.000 euros a bonificar el consum en els negocis de la ciutat.

“Amb aquest projecte volem, d’una banda, apel·lar al sentiment de pertinença i arrelament a través del nostre lema ‘Comprant al poble, fem poble’ perquè els veïns i veïnes col·laboren en la reactivació de l’economia local; i d’altra banda, recompensar aquesta col·laboració amb avantatges per a l’usuari a través de la bonificació que oferirà la targeta així com descomptes i altres incentius per part dels establiments”, detalla el regidor d’Economia. Per part seua, l’Ajuntament també es compromet a promocionar i publicitar aquests avantatges i descomptes que oferisquen els negocis participants, a través d’un projecte que respon als eixos estratègics del govern de col·laboració públic-privada i la defensa de lo nostre.

Madrigal ha remarcat que “la nostra prioritat és la supervivència dels comerços, pimes i autònoms; no volem que arran d’aquesta crisi hagen de tancar persianes i per a això treballarem de la mà del sector, escoltant les seues propostes i fent valer el nostre principi del diàleg, per a lluitar per un model de ciutat diversificada econòmicament”.

La reunió amb els comerciants s’ha realitzat a la Casa dels Mundina, edifici que, dins del Pla de desescalada de la participació social, ha habilitat l’Ajuntament per a realitzar reunions i trobades complint amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari