Ucovi llança una campanya de ‘rasca i guanya’ per a premiar les compres en els comerços de Vila-Real

Ucovi llança una campanya de ‘rasca i guanya’ per a premiar les compres en els comerços de Vila-Real
05/05/2021 -

La Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), amb la col·laboració de la Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real, llança una nova campanya per a promoure les compres en el comerç local a través del sistema de bitllets ‘rasca i guanya’. Amb el lema, ‘A la primavera, vine i gaudeix del comerç de Vila-real’, aquesta campanya estarà activa fins al pròxim 14 de maig i compta amb la participació de més de 100 establiments de tots els sectors comercials i de diferents zones de la ciutat. En total, es repartiran uns 25.000 bitllets dels quals quasi 3.000 tenen premi directe.

Segons expliquen des d’Ucovi, per cada compra que realitze un client en algun dels establiments participants, s’entregarà un ‘rasca i guanya’ que pot tindre un premi directe. Els premis directes consisteixen en un kit de plantes aromàtiques (menta i julivert) per a plantació i jocs del comerç de Vila-real. Les paperetes no premiades hauran de ser emplenades amb les dades personals del client i depositades en l’urna que tindrà cada establiment per a participar en un sorteig de 1.000 euros que se celebrarà el 14 de maig a les 14.00 hores en la seu d’Ucovi. El premi consistirà en dos vals de 500 euros que s’hauran de gastar en algun dels comerços adherits a la campanya.

La presidenta d’Ucovi, Carmen Gil, ha detallat que la campanya compta amb un pressupost de 6.000 euros i que cada establiment participant decidirà a partir de quin preu de compra entrega el bitllet ‘rasca i guanya’ als seus clients. “El nostre objectiu és continuar incentivant el consum en el comerç de la ciutat perquè es tracta d’un sector que ja travessava moments difícils abans de la pandèmia i ara, amb la crisi econòmica, necessita encara més el nostre suport i el de tots els vila-realencs i vila-realenques”, ha assegurat Gil, qui ha animat a la ciutadania a “visitar el comerç local, complint els protocols i mesures de prevenció”.

Per part seua, el regidor d’Economia, Xus Madrigal, ha subratllat que l’Ajuntament “dóna suport a aquestes iniciatives perquè el comerç local és una part fonamental del nostre teixit econòmic i estem fent tot el que és a la nostra mà i destinant tots els recursos possibles per a evitar el tancament d’establiments i la pèrdua de llocs de treball”. Madrigal ha animat també a la ciutadania a comprar en el comerç de proximitat perquè “comptem amb establiments de qualitat i amb una variada oferta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari