Vila-real incentiva la reactivació hostalera i comercial amb la campanya 'Ens retrobem a Vila-real'

Vila-real incentiva la reactivació hostalera i comercial amb la campanya 'Ens retrobem a Vila-real'
26/08/2021 -

Vila-real ha presentat hui una nova campanya de dinamització de l’hostaleria i el comerç impulsada per l’Ajuntament al costat de l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi). El regidor d’Economia, Xus Madrigal, ha sigut l’encarregat de donar a conéixer la iniciativa ‘Ens retrobem a Vila-real’, al costat del vicepresident d’Ashiovi, Edu Ripollés.

La campanya es desenvoluparà aquest cap de setmana, del 27 al 29 d’agost, i té com a objectiu “ajudar a la reactivació dels establiments de restauració i oci, així com els comerços de la ciutat, ara que la ciutadania torna de vacances i a una setmana que puguem celebrar de nou les festes de la Verge de Gràcia”, ha explicat Madrigal, qui ha detallat que l’objectiu d’aquesta campanya és que “aquest cap de setmana siga el moment de retrobar-nos en els bars, restaurants i locals d’oci de Vila-real després de la temporada estival i abans de l’arrancada del nou curs”. El regidor ha destacat que aquesta iniciativa naix de la taula del Pacte local pel renaixement, de la qual formen part Ashiovi i Ucovi, a més de tots els grups amb representació a l’Ajuntament.

“Vull agrair la voluntat de tots dos col·lectius de contribuir i aportar les seues propostes per a la reactivació econòmica de la ciutat després d’enguany tan difícil a causa de la pandèmia”, ha subratllat l’edil d’Economia.

“Nosaltres, des de l’Ajuntament, hem intentat fer tot el possible per a ajudar a aquests sectors, amb la bonificació de taxes i impostos, la concessió d’ajudes directes i la realització de campanyes de promoció; a més, com ja ha anunciat l’alcalde, hem demanat a la Generalitat que siga sensible amb la situació que viuen els establiments d’hostaleria i restauració i que amplie els horaris i aforaments aviat amb la finalitat de poder començar una desescalada prudent cap a la normalitat”.

Edu Ripollés ha detallat que en la campanya participen més d’una vintena d’establiments, que oferiran promocions individualitzades als seus clients. A més, cada consumició en els locals adherits a la campanya donarà dret a participar en un sorteig de 10 vals de 50 euros per a comprar en els comerços de Vila-real i d’aquesta manera col·laborar amb Ucovi per a la reactivació de l’activitat comercial.

Ripollés ha agraït el suport de l’Ajuntament de Vila-real en un any tan complicat a causa de la pandèmia i ha celebrat que “finalment es puguen realitzar les festes de la Verge de Gràcia, sempre amb prudència i respectant les mesures de prevenció, perquè això marcarà la vida social de la nostra ciutat”. A més, el vicepresident d’Ashiovi ha recordat que “els nostres establiments són espais segurs en els quals gaudir de la gastronomia local, sempre des de la prudència i el respecte a la normativa a causa de la situació sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari