Vila-real reobrirà la piscina municipal del Termet el 20 de juny

Vila-real reobrirà la piscina municipal del Termet el 20 de juny
13/06/2020 -

La Regidoria d’Esports reobrirà la piscina municipal del Termet el pròxim 20 de juny amb cita prèvia i aforament limitat per a la pràctica esportiva dels socis del Servei Municipal d’Esports i esportistes federats de clubs aquàtics.

La reobertura de la piscina és la primera instal·lació esportiva que obri al públic i arriba després del treball realitzat pels tècnics del Servei Municipal d’Esports per a preparar i condicionar la instal·lació esportiva i complir així amb els requisits i criteris establits per les autoritats sanitàries. Resultat d’això és el certificat de conformitat emés per la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de Valenciana que, a través d’un procediment d’auditoria, avala la reobertura segura de la instal·lació esportiva amb total garantia de compliment de la normativa de prevenció per la COVID-19.

“Des de la Regidoria d’Esports portem temps treballant sobre la base d’un Pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada a la nova normalitat per a poder obrir les instal·lacions esportives on preval la salut dels treballadors i usuaris que és el més important” indica el regidor d’Esports, Javier Serralvo. “El nostre objectiu és garantir una total seguretat perquè la ciutadania tinga confiança a l’hora de tornar a utilitzar les instal·lacions esportives” assenyala l’edil “per a això és fonamental estudiar cada cas abans d’obrir i per això comptem amb un gabinet tècnic, encarregat d’assessorar el govern local perquè les accions encaminades a avançar en la desescalada es prenguen amb cautela i garanties com estem fent” afig.

La piscina del Termet estarà oberta de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores per a esportistes majors de 14 anys els qui, amb cita prèvia, podran realitzar 30 minuts d’activitat respectant el màxim aforament permés de 16 persones.

Abans de l’entrada i eixida de la instal·lació els usuaris hauran de desinfectar-se les mans. Serà obligatori l’ús de màscara fins al moment de nedar i mantindre la distància de seguretat de 2 metres. No hi haurà taquilles i s’hauran de deixar les pertinences a l’interior d’una safata Els vestuaris només podran utilitzar-se després del bany i les dutxes seran externes.

A partir del 17 de juny es podran fer les reserves a través de l’aplicació del mòbil Reserclas o del telèfon que habilitarà el Servei Municipal d’Esports per a garantir que tots puguen accedir a aquest servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari