Vila-real aposta per la reactivació econòmica post-covid amb la targeta "Fem poble"

Un total de 177 negocis s’han sumat de moment a la campanya, emmarcada en el Pacte Local del Renaixement i amb una dotació municipal de 100.000 euros

Vila-real aposta per la reactivació econòmica post-covid amb la targeta "Fem poble"
21/06/2021 -

L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real han començat aquest dilluns el repartiment de les targetes Fem poble, una iniciativa pionera emmarcada en el Pacte Local Pel Renaixement de Vila-real que persegueix incentivar el consum en els establiments i serveis de la ciutat parar afavorir la dinamització i reactivar l’economia després de la covid-19. Després d’un primer període d’adhesió de locals i de registre ciutadà, de moment 600 veïns l’han sol·licitada i 177 negocis s’han sumat fins hui al projecte.

Els ciutadans que han sol·licitat ja la seua targeta Fem Poble rebran un SMS amb la data i el lloc on podran recollir-la. Una vegada en el punt de recollida, els usuaris rebran instruccions de com activar la targeta i, a partir d’aleshores, podran utilitzar-la comprant en els establiments adherits a la campanya, que estaran identificats amb un distintiu de Fem poble. En l’actualitat són 177 els comerços, empreses i serveis que s’han sumat a aquesta iniciativa, que continua oberta per a tots aquells establiments i persones que vulguen adherir-se al projecte.

El principal benefici d’aquesta targeta prepagament, que és totalment gratuïta, és que permet obtindre una bonificació comprant en els establiments i serveis de Vila-real adherits. La bonificació serà del 20% fins a un màxim de 40 euros, que després es podran gastar en els comerços de la ciutat. “Aquesta promoció serà vàlida fins al 30 d’agost, encara que la intenció de l’Ajuntament de Vila-real és ampliar el projecte amb altres bonificacions i campanyes”, explicava l’edil d’Economia, Xus Madrigal. La campanya compta amb el suport de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) i l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi), els representants dels quals s’han involucrat en el projecte per a obtindre el màxim suport dels seus integrants.

La targeta Fem poble és una de les principals iniciatives emanades del Pacte Local pel Renaixement -que compta amb l’acord de tots els grups amb representació municipal- per a afavorir la reactivació econòmica de la ciutat. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Vila-real ha destinat una partida de 100.000 euros, per al retorn de les compres acumulades. “D’aquesta manera, impliquem a tota la societat en la reactivació post-covid, amb una targeta que va més enllà dels típics bons de descomptes en compres. Fem poble és la targeta de Vila-real per a Vila-real, amb la qual pots adquirir béns i serveis en qualsevol establiment i, en el cas d’utilitzar-la en algun dels 177 negocis adherits, acumular una bonificació del 20% fins a un màxim de 40 euros, que es retornaran en la pròpia targeta per a continuar ajudant als nostres comerços, bars i restaurants, gimnasos, farmàcies o tallers. Perquè, com diu el lema de la campanya, no hi ha millor manera de “fer poble” que comprant i consumint al poble”, agrega el responsable municipal d’Economia.

La targeta es pot sol·licitar a través de la plataforma de venda en línia Vilatenda, així com a la sala Fem poble situada en el segon pis de la Fundació Caixa Rural Vila-real. Per a poder participar en aquesta campanya no cal tindre cap vinculació amb la Caixa Rural Vila-real.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari