Vila-real real reprén les activitats en l’Espai Jove i les visites turístiques

Vila-real real reprén les activitats en l’Espai Jove i les visites turístiques
29/06/2020 -

La Junta de Govern Local aprovarà demà els plans de desescalada de les regidories de Joventut i Turisme per a reobrir espais municipals i reprendre activitats complint amb les mesures de seguretat i higiene sanitàries. Els plans presentats per les regidories segueixen el protocol establit pel consistori en el marc del Pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada a la nova normalitat i compten amb el dictamen favorable del gabinet tècnic, òrgan encarregat d’assessorar el govern perquè la desescalada a Vila-real es duga a terme amb garanties i cautela. Es reobri l’Espai Jove i es reprenen els programes JOOP (Jove Oportunitat), els cursos de manipulació d’aliments i de monitor de temps lliure i en matèria turística es reprenen les visites turístiques. Tot això amb control d’aforament i cita prèvia.

El pla de desescalada presentat per la Regidoria de Joventut afecta d’una banda, a la reobertura de l’edifici de l’Espai Jove i als tècnics municipals que treballen en ell i d’altra banda, a les activitats i programes que es reprenen de manera presencial. Pel que respecta a l’immoble s’han dut a terme una sèrie d’adaptacions entre les quals està la separació del mobiliari per a complir amb la distància de seguretat, la instal·lació d’una mampara protectora de cara a la recepció del públic, entrada a les instal·lacions per l’avinguda França i eixida per Passeig de l’estació a més de senyalística i cartelleria informativa sobre les mesures d’higiene i prevenció sanitàries.

Entre les activitats que es reprenen està el programa JOOP -Jove Oportunitat-, que compta amb l’assistència de 12 joves, amb edats compreses entre els 16 i 21 anys, que han abandonat la formació acadèmica i que no treballaven, els quals reben orientació i suport laboral. També l’Espai Jove acollirà els cursos de monitor de temps lliure i el de manipulador d’aliments. Tant la sol·licitud per al carnet jove com l’atenció al públic en l’Espai Jove serà amb cita prèvia a través del telèfon 964 547 203 o per correu electrònic a juventud@vila-real.es.

“És un pla de desescalada dissenyat des de la cautela i la prudència” assenyala la regidora de Joventut, Ana Vicens, per a qui la volta de l’activitat en el Espai Jove ha de ser “amb les màximes garanties de seguretat perquè tant els tècnics com professors i els joves que s’acosten a l’edifici o assistisquen a les classes ho facen amb confiança”, afig la regidora.

En matèria turística el Pla de desescalada presentat per la Regidoria que dirigeix Diego Vila compta també amb l’informe favorable del gabinet tècnic i amb l’adopció d’una sèrie de mesures de prevenció sanitària que afecten tant la pròpia Oficina de Turisme com als tècnics municipals del servei. Pel que respecta a l’activitat es reprenen les visites guiades per la ciutat. Amb un grup màxim de 30 persones, es podran fer visites exteriors al Termet, al centre de la ciutat i voltants. Els guies hauran de portar màscares, es donaran les explicacions mitjançant altaveu i no es repartirà cap mena de fullet. Les visites tenen una duració de dues hores i la seua inscripció a l’activitat haurà de ser amb cita prèvia, via telefònica 964 547 248 o per correu electrònic vilareal@touristinfo.net.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari