El Festival Vinaròs Arts Escèniques 2021 acollirà espectacles de gran qualitat en juliol

El Festival Vinaròs Arts Escèniques 2021 acollirà espectacles de gran qualitat en juliol
08/06/2021 -

La regidora de Cultura, Anna Fibla, acompanyada per la tècnica, Amparo Chaler, ha presentat aquest matí, a la Biblioteca Municipal, l’agenda cultural per al mes de juliol. Es tracta de la segona edició de Festival Vinaròs Arts Escèniques, emmarcat dintre de Vinaròs Arena, que convertirà la plaça de bous en un espai teatral a l’aire lliure.

Cal destacar que des del Departament s’ha apostat per propostes de gran qualitat escènica, amb companyies i actors reconeguts a tot l’Estat, per tal d’oferir uns espectacles únics i atractius per fer de Vinaròs el referent teatral de la comarca durant l’estiu.

La regidora Fibla ha destacat que els veïns de Vinaròs són grans amants del teatre tal com ha quedat demostrat durant la programació cultural de primavera, amb èxit d’assistència, així també com en la passada edició de Vinaròs Arts Escèniques. En aquest sentit, assenyalava que “s’ha apostat per una agenda amb grans espectacles d’impacte visual i amb una posada en escena contemporània que de ben segur sorprendran els espectadors més exigents”.

El festival començarà el diumenge 4 de juliol amb l’obra Antígona de la companyia El Desván, una actuació molt especial perquè comptarà amb la participació dels alumnes de l’Aula Municipal de Teatre. Per al dijous 8 de juliol serà el torn de la música amb l’Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía, mentre que per al diumenge 11 arribarà a Vinaròs l’obra de dansa Ariadna de la companyia Rafaela Carrasco.

El dimecres 14 de juliol s’oferirà un dels espectacles més esperats serà Francisca Pedraza de la companyia Producciones 099, una història real de la primera dona que va aconseguir guanyar una demanda de separació del seu marit al 1600. D’altra banda, per al diumenge 18 tornarà la dansa amb Vuelos de la companyia Aracaladanza, un obra apta per al públic infantil. La dansa continuarà el dissabte amb Mulïer de Maduixa Teatre, una proposta original on les ballarines actuen a sobre de xanques amb un muntatge que pretén investigar els límits físics de la dansa i l’equilibri.

Un altre dels espectacles destacats serà el concert que oferirà el diumenge 25 de juliol Miguel Poveda, així també com el Cant de la dona líquida de la Fura dels Baus, per al divendres 30 de juliol, una obra que encara no s’ha estrenat a Espanya i que farà el seu debut a Vinaròs.
La venda de les entrades per a tots els espectacles es farà a través del web www.entrades.com i també des de l’enllaç directe que s’habilitarà des de la pàgina de l’Ajuntament. L’aforament serà per a 499 persones i totes les obres es representaran a les 22:00h.

Off Festival

Enguany Vinaròs s’ha adherit al circuit cultural de Barcelona i les Terres de l’Ebre, Eufònic, fet que permetrà oferir una actuació única amb el piano de Carles Viarnès i la dansa de Glòria Ros per al 22 d’agost. L’espai escollit serà els jardins del convent de Sant Francesc, l’accés serà gratuït, però abans caldrà aconseguir una entrada a la Regidoria de Cultura ubicada a la primera planta de la Biblioteca Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari