Finalitzen les obres d'adequació de la parada de bus del parc de les Catalinetes de Vinaròs

El projecte ha comptat amb un pressupost de 169.000 € atorgat per la Diputació de Castelló a través del Concurs de Regeneració Urbana

Finalitzen les obres d'adequació de la parada de bus del parc de les Catalinetes de Vinaròs
15/11/2021 -

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí i el diputat provincial de Desenvolupament, Ximo Huget, ha visitat aquest matí la nova parada d’autobusos del parc de les Catalinetes. L’empresa de La Sazadella, ADDA OPS SA, guanyadora de la corresponent licitació, ha sigut l’encarregada d’executar les obres, que s’han desenvolupat en les darreres setmanes. Recordem que el projecte ha estat finançat al 100% per la Diputació de Castelló, en ser una de les dues propostes guanyadores del Concurs de Regeneració Urbana que cada any convoca el Govern Provincial, amb premi de 200.000 € per a poder executar-ho.

Pel que fa al projecte, l’han creat els arquitectes Luis Navaro i Carlos Sánchez, amb el nom “The XX”. Aquest contempla donar prioritat als vianants, amb detriment de l’asfalt per aconseguir una major integració amb el parc de les Catalinetes. D’altra banda, també inclou la substitució de les actuals marquesines de la parada de bus per unes de disseny elaborades amb ceràmica, acer i fusta, recobertes amb vegetació i amb sostre per a resguardar als viatgers de la pluja, tot per oferir una imatge més atractiva.

L’alcalde Alsina ha destacat que “gràcies a la Diputació de Castelló, a través del Concurs de Regeneració Urbana, s’ha pogut integrar el parc de les Catalinetes amb l’entorn urbà, fet que ajuda a millorar la imatge de l’espai, on cada dia desenes de veïns s’apropen per a passejar, prendre la fresca als bancs o agafar el bus”. Segons afegia aquestes obres, juntament amb la construcció del col·legi Jaume I i la creació de la passarel·la del riu Cervol ajudarà a revitalitzar l’eix del riu des de l’antiga N-340 fins a la desembocadura.

Per la seua banda, el president Martí ha assenyalat que “el Concurs de Regeneració Urbana té l’objectiu d’ajudar als ajuntaments a rehabilitar espais degradats del municipi, al mateix temps que també aposten per l’ús de la ceràmica com a principal material de construcció”. En aquest sentit, afegia aquest sector és un dels més importants de la província i des del Govern es farà tot el possible per a impulsar-lo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari