El Govern inverteix més de 935.000€ en la reparació de les carreteres de Vinaròs

Les feines se centren en la millora de la N-232, N-238 i N-340 i N-340a per oferir uns vials més segurs i sobretot evitar acumulacions d’aigua en cas de fortes precipitacions

El Govern inverteix més de 935.000€ en la reparació de les carreteres de Vinaròs
05/06/2020 -

El Govern Central ha preparat una partida de 935.349€ per l’adequació de les principals carreteres que comuniquen amb Vinaròs. En concret es tracta de la N-232, N-238 i N-340 i N-340a. Les obres consisteixen en la reparació dels pluvials i la millora de les canalitzacions per evitar l’acumulació d’aigua en cas de produir-se fortes precipitacions.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “es tracta d’unes actuacions molt necessàries per tal d’oferir unes carreteres més segures per als centenars de veïns que cada dia circulen”. En aquest sentit, afegia que aquestes reparacions suposarien un cost molt elevat per a l’Ajuntament, sobretot pel que fa a les actuacions a l’antiga N-340, en el cas d’haver rebut el vial.

Per tal de fer les reparacions el Govern Central va preveure una partida de 935.349€, dels quals ja s’han invertit 660.349€ en les actuacions corresponents a les carreteres N-232, N-238 i N-340. Les feines ja han finalitzat i han consistit en la reparació de les cunetes, la neteja i millora dels sistemes de drenatge i la recuperació dels trams d’asfalt més desgastats.

Ara els treballs se centren a la N-340a amb la millora del drenatge a l’encreuament entre el camí de les Carretes i el Camí Vell d’Alcanar, una obra que suposarà crear un sistema de recol·lecció d’aigua per a poder evacuar-la a través del Barranc de Saldonar. D’altra banda, també han començat les feines a la N-340 al seu pas pel Riu Sénia, que degut al pas del temps i a les fortes riuades dels últims anys s’han erosionat les esculleres que protegeixen el pont. L’objectiu és reparar-les i protegir-les per garantir la seua estabilitat.

En total aquestes dues intervencions compten amb una inversió de 275.000€ i es preveu que estiguen enllestides abans d’acabar l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari