La residència de Vinaròs serà una realitat durant el primer trimestre del 2021

La residència de Vinaròs serà una realitat durant el primer trimestre del 2021
04/09/2020 -

L’alcalde Guillem Alsina, acompanyat pel primer tinent d’alcalde, Marc Albella i la regidora de Política Social, Berta Domènech, ha visitat avui les obres de construcció de la residència de la Tercera Edat. Recordem que la gestora del Centre de Dia, L’Onada, va adjudicar el projecte el passat mes de desembre a la constructora Gimecons, que des de llavors ha treballat de forma intensa per finalitzar el projecte com més prompte millor.

Les obres suposaran crear dues plantes amb 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places públiques, distribuïdes entre 54 habitacions dobles i 37 simples. D’altra banda, també tindrà zones compartides, dues terrasses, gimnàs i molts més serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris. L’arquitecte responsable del projecte, Pep Selgar, insistia que serà una residència moderna, amb espais oberts per a la convivència i molta llum natural perquè els residents tinguen una estada la més satisfactòria possible.

L’alcalde Alsina s’ha mostrat satisfet pel gran avanç que s’ha fet de les obres en els últims mesos i ha afegit que “la residència no només serà un important avenç en la qualitat assistencial al municipi, sinó que també es beneficiarà tota la comarca amb les 145 places públiques que hi haurà”. D’altra banda, assenyalava que també suposarà la creació d’uns 70 llocs de treball per a poder atendre als usuaris.

Per la seua banda, la directora de L’Onada, Cinta Pascual, ha destacat que “la residència garantirà totes les mesures de seguretat contra el coronavirus gràcies a la creació d’unitats de convivència petites, fet que suposa evitar una possible propagació de la Covid-19 i un major control, en cas de produir-se un brot”.

Alsina finalitzava la visita recordant que “la residència ha sigut possible gràcies a la feina conjunta de les diferents administracions i governs municipals, que des de l’inici del projecte han donat continuïtat perquè aquest nou espai assistencial puga ser una realitat a Vinaròs”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari