Turisme Vinaròs rep dues subvencions de la Diputació de Castelló

Turisme Vinaròs rep dues subvencions de la Diputació de Castelló
24/08/2021 -

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic va sol·licitar el passat mes d’abril dues subvencions que la Diputació de Castelló destina a entitats locals amb l’objectiu de desenvolupar accions encaminades a l’atracció del turisme.

La primera de les dues subvencions obtingudes s’anomena “Material Gràfic de Promoció Turística” i la quantitat subvencionada és de 3.000 €, part del total del cost del projecte per a la creació d’un nou plànol turístic de Vinaròs. El que es planteja és una acció integral per a la producció i difusió d’un nou plànol turístic de la destinació que contemplarà la nova imatge gràfica i marca turística de la localitat i tots aquells nous punts i informació que fins ara no recull l’actual plànol (punts wifi, noves parades d’autobusos, passejades saludables, rutes audioguiades, destinació DTI, etc).

La inclusió de tots els anteriors ítems serà possible, ja que aquest nou plànol es realitzarà per capes d’edició i disseny que permetrà fer ús del mateix en diverses circumstàncies i esdeveniments, tot afegint o eliminant capes digitals depenent de l’esdeveniment o ús en qüestió. Això permetrà unificar la imatge del destí en un plànol per a tots els esdeveniments que es realitzen, ja que aquest no només serà emprat per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, sinó que també podran fer-lo servir altres departaments i serveis municipals com ara la Policia Local, Esports o Comerç en funció de l’esdeveniment o acció a difondre.

La segona subvenció per un valor de 5.171,42 € ha estat per a la contractació d’informadors turístics durant sis mesos, la qual cosa permet augmentar la prestació dels serveis en la Tourist Info Vinaròs des de l’inici de la temporada turística.

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada pel primer tinent d’alcalde Marc Albella, ha assolit aquestes ajudes per a millorar els serveis turístics que s’ofereixen a la localitat. Cal destacar que des del Departament de Turisme cada any es presenten sol·licituds a les diferents convocatòries que posa en marxa la Generalitat i Diputació, amb projectes i propostes que busquen millorar les experiències turístiques que s’ofereixen tant als visitants com als veïns. Enguany, però, la Generalitat no ha tret les subvencions per tal de destinar els seus fons a ajudes per a l’empresariat que ha vist minvada la seua competitivitat arran de la crisi sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari