Vinaròs ultima els preparatius per oferir l'Escola d'Estiu l'Illa

Vinaròs ultima els preparatius per oferir l'Escola d'Estiu l'Illa
12/06/2020 -

Les Regidories de Joventut i Educació i Infància ha confirmat que enguany tornarà a oferir-se una nova edició de l’Escola d’Estiu l’Illa, per ajudar als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar durant els mesos de l’estiu. El servei s’oferirà del 6 de juliol al 14 d’agost amb horari de 9h a 13h.

Cal destacar que amb motiu de la crisi sanitària s’establirà un protocol d’higiene i distanciament per garantir la seguretat dels xiquets. Aquest protocol inclou una reducció del número de places i una nova distribució de les activitats, amb la divisió de l’Illa Arts i l’Illa Infantil.

Així doncs, queda de la següent manera, el centre educatiu de la Misericòrdia acollirà l’Illa Arts, l’Assumpció Illa Infantil, el Foguet Illa Esports i per últim el col·legi Sant Sebastià acollirà Illa Infantil i Illa Arts. La finalitat d’aquesta mesura és garantir unes ràtios menors a les aules i activitats, que s’oferiran a cada centre, perquè així es puguen complir les normes de distanciament.

Des de les Regidories de Joventut i Educació i Infància han insistit que en tot moment s’adaptaran a la normativa que marque la Generalitat Valenciana per oferir una Escola Illa segura. Així mateix, els monitors també seguiran un pla de mesures, contingències i prevenció on es contemplen totes les accions d’higiene i distanciament.

Matrícules

Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu l’Illa es podran realitzar per quinzenes i es presentaran de forma telemàtica a través de la pàgina www.campusillavinaros.com amb el següent ordre:

17 de juny Illa Infantil
18 de juny Illa Arts
19 de juny Illa Esports
20 de juny vacants

Cada termini tindrà dos horaris, el primer s’obrirà a les 10h amb el 50% de les places que s’ofereixen fins que s’esgoten i el segon s’obrirà a partir a les 19h amb el 50% restant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari