Vinaròs tracta d'aconseguir aquest estiu la Bandera Verda d'Ecovidrio

L’objectiu és fomentar el reciclatge dels envasos de vidre entre el sector hostaler i lluitar contra el canvi climàtic

Vinaròs tracta d'aconseguir aquest estiu la Bandera Verda d'Ecovidrio
22/07/2021 -

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, amb el regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha anunciat aquest matí que Vinaròs participarà en la campanya impulsada des d’Ecovidrio per aconseguir la Bandera Verda i ser el municipi que més envasos de vidre recicla. Aquesta entitat sense ànim de lucre treballa per a la gestió correcta del residu i amb aquesta iniciativa pretén premiar l’esforç dels establiments hostalers i l’activisme dels municipis costaners cap a la transició verda.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que els establiments de restauració i hostalers generen el 52% del vidre total que es recull al llarg de l’any i per aquests motius la campanya es realitza cap aquest sector. Segons assenyalava l’objectiu és fomentar la gestió correcta del residu i intentar augmentar les dades de reciclatge. En aquest sentit, comentava que es facilitarà als establiments cubells amb rodes, amb capacitat per a 80 litres, perquè puguen transportar el vidre fins als iglús de color verd, així mateix també es comptarà amb formadors ambientals que seran els encarregats d’informar de la campanya i fomentar el reciclatge.

Per la seua banda, el regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, comentava que “aquesta campanya s’engloba dintre de les polítiques de l’Ajuntament per fer de Vinaròs una ciutat més sostenible i respectuosa amb el Medi Ambient”.

Per acabar, tant Morellà com Romero han agraït a col·laboració dels establiments per participar en aquesta campanya, així com l’esforç que realitzen cada dia per a gestionar de forma correcta les deixalles.

Civisme a l’hora de llençar les deixalles

Morellà ha aprofitat la roda de premsa per demanar de nou a la ciutadania que llence les deixalles de forma correcta als contenidors per evitar molèsties als veïns, així també com respectar els horaris per a dipositar la brossa domèstica, per no generar males olors ni afavorir l’aparició de paneroles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari