Vinaròs millora el servei de recollida de residus

Vinaròs millora el servei de recollida de residus
20/05/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, amb la implicació de l’empresa concessionària del servei de recollida de residus, ACCIONA, ha elaborat un pla per oferir una prestació de qualitat durant la campanya estival. Cal destacar que aquesta nova estratègia s’ha creat arran dels problemes que es van evidenciar l’any passat, amb un significatiu increment de residus, conseqüència de l’augment de la població que es va produir durant els mesos de l’estiu.

El nou pla estableix les següents millores per a garantir un servei òptim:

– L’Ampliació de la recollida dels trastos vells que durant els pròxims mesos es farà dilluns, dijous i dissabtes, a través del telèfon gratuït 900 878 865. Cal destacar que aquesta mesura ja ha començat a aplicar-se durant aquest mes de maig, amb molts bons resultats i bona acceptació per part dels veïns.

– Pla de xoc amb tasques de neteja i desinfecció dels contenidors de superfície i l’aplicació de tractaments neutralitzadors de males olors en les unitats més conflictives.

– Increment de les freqüències de recollida de les fraccions de cartó i envasos lleugers a conseqüència de l’augment d’aquestes deixalles.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que “amb motiu dels problemes que es van detectar l’any passat, des de l’equip de govern amb ACCIONA, s’ha treballat per elaborar un pla que garantisca un servei de qualitat i sobretot evite les incidències que es van detectar l’estiu passat”. En aquest sentit, Morellà ha volgut agrair la implicació de l’empresa concessionària i la bona disposició per a buscar solucions tècniques.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha agraït la feina del Departament d’Obres i Serveis per garantir durant els mesos de l’estiu una recollida de residus òptima. Segons insistia “durant aquesta època de l’any és quan es produeix un significatiu increment de la població a Vinaròs amb l’arribada dels turistes, fet que incrementa les deixalles i per tant és fonamental oferir un servei eficient per evitar molèsties”.

Cal destacar que aquestes accions es complementen amb altres que durant els últims mesos s’han realitzat en el servei de recollida de residus, com la construcció de casetes per aïllar els quadres elèctrics de les illes de contenidors soterrats. Així mateix aquesta setmana es duran a terme feines de millora en les dues illes que hi ha al carrer de la Mara de Déu dels Socors, amb el canvi de tot el sistema elèctric, per tal d’evitar els problemes persistents que presenten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari