Vinaròs posa a punt el litoral de cara a la nova temporada turística

Vinaròs posa a punt el litoral de cara a la nova temporada turística
20/04/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, ha posat en marxa tasques de millora al litoral marítim de la costa Nord i Sud, així també com de la zona urbana. En concret, a les costes Nord i Sud les feines que es realitzen són el manteniment de mobiliari urbà, amb el vernís de les fustes, canvi de baranes a la zona de Saldonar, la reparació de les rampes d’accés i l’anivellació, tant de les cales com de les platges. D’altra banda, des dels serveis de manteniment de platges i jardins també s’executen feines d’adequació de les espècies vegetals.

Pel que fa a la zona urbana, els treballs consisteixen en la retirada de l’arena acumulada, l’anivellació de la platja de Fora del Forat i l’adequació de la zona esportiva de vòlei platja, així com millores en el mobiliari urbà, estructures de fusta i fanals del passeig marítim. D’altra banda, s’ha donat continuïtat al canvi de vegetació que es va iniciar l’any passat amb la renovació de vuit jardineres.

La regidora Morellà ha destacat que “la majoria de les actuacions les realitza el personal de la Brigada Municipal, mentre que el manteniment de platges i zones enjardinades s’executen a través de les empreses adjudicatàries dels serveis, tot en coordinació amb les demandes del Departament de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic”. Així mateix assenyalava que per a les feines de pintura i manteniment de la façana de l’antic col·legi Sant Sebastià s’ha contractat una empresa externa, així també com per a la retirada de l’arena acumulada al talús de la platja de Fora del Forat.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha agraït totes les feines que s’estan duent a terme i ha destacat que “són fonamentals per a garantir un litoral òptim i de qualitat per a la nova temporada turística”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari