Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove per a l'últim trimestre

Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove per a l'últim trimestre
25/08/2021 -

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Berta Domènech, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per a l’últim trimestre de l’any. Una vegada més s’ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també es puguen formar.

Domènech ha destacat que “la programació per al jovent sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d’oci i esport“. En aquest sentit, afegia que es tracta d’una oferta alternativa davant dels alts percentatges de conductes additives relacionades amb el consum dels videojocs i ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Així mateix, assenyalava que també suposa una formació diferent, fora de l’educació formal, continua, qualificada, especialitzada i a l’abast de qualsevol jove.

Pel que fa a les activitats, cal destacar que totes són gratuïtes, però cal realitzar una inscripció prèvia. Una de les novetats per aquest últim trimestre són els “Jocs de rol al Casal”, que s’oferirà els divendres de 17.00h a 19.00h. La regidora Domènech ha assenyalat que aquesta era una demanda dels usuaris que s’ha decidit incloure perquè puguen gaudir dels jocs de rol d’una forma divertida i entretinguda.

D’altra banda, s’oferiran altres activitats com “Cuina per a la joventut” a l’espai gastronòmic del Mercat Municipal, “Caracterització de Halloween” al mateix Casal, “Taller de Clown” a la Casa de la Cultura o “Senderisme a la Serra d’Irta”. Així mateix, també es continuarà amb el “Casal Acadèmic” dimarts i dijous de 17.00h a 19.00h perquè els adolescents disposen d’un espai per a fer els treballs de classe, a més de tenir accés a ordinadors i Internet. Totes les activitats es realitzaran de forma presencial, llevat del curs de “Manipulador d’Aliments” que serà en línia.

Les inscripcions per als nous cursos del Casal Jove es poden realitzar per mitjà de la Seu Electrònica o presencialment al carrer del Carreró 51, fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 964 400 314, per WhatsApp al 636 22 27 43 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari