Vinaròs s'ompli de teatre aquesta tardor

L’Ajuntament de Vinaròs comptarà amb tota mena de propostes escèniques al setembre, octubre i novembre

Vinaròs s'ompli de teatre aquesta tardor

La regidora de Cultura de Vinaròs, Paula Cerdà, i la tècnica de l’àrea, Amparo Chaler, han presentat la nova programació teatral per als mesos de setembre, octubre i novembre en la localitat. Una proposta cultural que aposta per la qualitat artística i escènica de totes les seues propostes, amb obres d’humor per a fer riure a l’espectador, però també de matís social per a reflexionar.

Tal com ha assenyalat Cerdà, “es podrà gaudir d’una selecció teatral de gran qualitat amb algunes obres que han sigut reconegudes i premiades en l’àmbit nacional“. Les entrades tindran un preu assequible de 5€, amb descompte del 20% si es compra l’abonament de la temporada i també una reducció especial si es presenta el Carnet Jove.

Quant a la programació, aquest diumenge s’oferirà a l’auditori municipal la primera obra amb ‘Nimbes’ de la companyia Fil d’Arena, una proposta de dansa intergeneracional que de ben segur sorprendrà el públic. Per al 30 de setembre serà el torn del circ amb ‘Latas’ de la companyia D’Clic, amb representació en la pèrgola del passeig de Colom, amb un espectacle d’equilibris impossible fets amb llandes.

El mes d’octubre continuarà la programació amb ‘Què Sap ningú o les cançons de Penélope’ de la companyia La Peydro, una obra d’autoficció que reconstrueix la memòria familiar de l’autora i explora sobre els sentiments de la soledat. El diumenge 22 arribarà l’humor amb ‘Estimats parells’ de la companyia Teatre Micalet, en aquest cas, una situació familiar còmica on els pares donaran una important notícia als fills que canviarà les seues vides. El mes d’octubre es tancarà amb ‘El Moble’ de la companyia Albena Teatre, una obra sobre la delicada situació amorosa que travessa una parella, que combinarà humor i drama.

El mes de novembre començarà amb la proposta ‘La Corporació’ de Crit companyia de teatre, una obra de sàtira política on els tres candidats a l’alcaldia faran l’impossible per a aconseguir guanyar les eleccions. La programació continuarà amb ‘Menina. Soc una puta obra de Velázquez’ de Projecte Cultura Coproducció del Festival de Teatre Clàssic de Càceres, una proposta que tracta sobre l’assetjament escolar i com la protagonista és capaç de fer-li front i donar la volta a la situació. Ja per al 19 de novembre serà el torn de ‘La Mar: Visió d’uns nens que no l’han vist mai’ del Teatre Nacional de Catalunya, teatre poètic, documental i d’objectes basat en les relacions d’uns xiquets que no han vist mai la mar i del seu professor. Finalment, ‘No soc una gitana’ de Teatre de Barri tancarà la programació, un monòleg que desconstrueix la històrica imatge pública de les dones gitanes.

Els abonaments per a gaudir de totes les obres amb una rebaixa especial del 20% ja es poden aconseguir a l’auditori municipal i a partir del 21 de setembre es posaran a la venda les entrades individuals amb el preu de 5€, amb descompte si es presenta el Carnet Jove, tal com han assenyalat en la roda de premsa de presentació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari