Vinaròs permetrà el banyat de peus de la nit de Sant Joan però no les fogueres

Vinaròs permetrà el banyat de peus de la nit de Sant Joan però no les fogueres
18/06/2020 -

La Policia Local de Vinaròs establirà un ampli dispositiu policial per a la nit de Sant Joan, des de la mateixa vesprada del 23 fins a la matinada del 24 de juny. Durant aquesta nit es comptarà igualment amb un reforç extra per part de la Guàrdia Civil de Vinaròs, aquest dispositiu estarà enfocat a evitar les aglomeracions de joves, quedant prohibit la realització de fogueres a les platges i cales de la població, a més de prestar especial atenció al consum d’alcohol entre els joves, així com altres activitats lúdiques que puguen suposar un risc de contagi de la Covid-19.

S’establirà un dispositiu especial al llarg del tot el passeig marítim, amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions de joves a les platges, evitar el consum de begudes alcohòliques en les mateixes i controlar que no es realitzen fogueres a l’arena.
L’Ajuntament de Vinaròs entén que no es poden dur a terme aquest tipus comportaments durant la desescalada de la pandèmia de la Covid-19. Per aquests motius s’establirà un dispositiu especial de seguretat com a mesura preventiva per a evitar aglomeracions a les platges durant la revetlla de Sant Joan, una nit que pot congregar a centenars de persones, fet que podria comportar un risc de nous contagis de coronavirus.

Els agents començaran a vigilar l’accés a les platges al llarg de tota la tarda, i a partir de les 22.00 hores, s’aniran incorporant escalonadament un major nombre d’agents amb l’objectiu de realitzar les tasques anteriorment indicades, a més de realitzar controls de seguretat viària en vehicles en diferents punts de la localitat, en companyia de la Guàrdia Civil.

El regidor de Governació, Fernando Juan, ha explicat que “enguany la salut és prioritària, a causa de la pandèmia ja hem hagut de suspendre les nostres festes patronals de Sant Joan i Sant Pere, hem de ser molt prudents per a evitar qualsevol situació que puga comportar un risc als nostres ciutadans, i en aquesta nit es congrega molta gent, motiu pel qual es reforçarà en gran manera la presència policial”.

D’altra banda, Juan afegia que “apel·lem a la responsabilitat màxima de la gent, no es prohibirà l’accés a les platges de pares amb xiquets, famílies o joves que vulguen fer el tradicional banyat de peus, sinó que l’objectiu és controlar les aglomeracions, recordant que el consum d’alcohol està prohibit i tampoc es pot accedir a l’arena amb begudes alcohòliques, ja que la Policia Local estarà present per a evitar i prevenir que es facen botellón recordant que prohibirà l’encesa de fogueres i consum d’alcohol a les platges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari