Vinaròs Promou, la nova identitat gràfica de l’Agència de Desenvolupament Local del municipi

Vinaròs Promou, la nova identitat gràfica de l’Agència de Desenvolupament Local del municipi
26/04/2022 -

Aquest matí la regidora d’Ocupació, Maria Cano i la regidora de Comerç, Paula Cerdà, han presentat Vinaròs Promou, la identitat corporativa de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinaròs. Es tracta d’una iniciativa per a donar a conéixer, de forma àgil i directa les accions que es realitzen des de l’ADL. En aquest sentit, la regidora Cano assenyalava que “en ocasions, els programes que es realitzen passen desapercebuts o no arriben als col·lectius destinataris en el temps adequat. Amb la creació de la marca Vinaròs Promou pretenem millorar la comunicació amb els potencials beneficiaris dels serveis: persones en recerca activa d’ocupació, aquelles que vulguen ampliar la seua formació o iniciar un projecte empresarial, i també amb el teixit empresarial, per a acompanyar-los en els processos de transformació i millora de la seua competitivitat”.

Cano detallava les iniciatives que s’han dut a terme en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació, finançades per la Generalitat Valenciana, entre les quals ha destacat els programes de Formació i Ocupació, iniciats l’any 2021 i que continuen en execució: el projecte Vinaròs T’Avalem InnovaWeb, el programa Et Formem 2020 i el Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible, amb una inversió de més de 900.000€ i la contractació de 49 persones per al seu desenvolupament.
D’altra banda, destacava les accions que en matèria de formació es realitzen des de Vinaròs Promou: per a trobar feina, per a emprendre i per a empreses.

Per la seua banda, la regidora Cerdà ha explicat que Vinaròs Promou també treballa per al foment de la Innovació Comercial com a agència acreditada per la Generalitat Valenciana i ha comentat que “l’objectiu és ajudar i assessorar els comerços perquè puguen créixer o fer el salt cap a la digitalització per ser més competitius en un món cada vegada més digital”. Així mateix, afegia que també es realitzen iniciatives de dinamització i promoció comercial i es gestionen subvencions adreçades al sector.

Vinaròs Promou ha obert canals de comunicació en les xarxes socials Facebook, Instagram, LinkedIn i YouTube i en breu també estarà present en Telegram. Les dues regidores han convidat la ciutadania i empreses de Vinaròs a seguir Vinaròs Promou en xarxes per accedir de primera mà a la informació de les iniciatives i programes impulsats a Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari