Vinaròs s'adhereix per segon any consecutiu a la Setmana de la Mobilitat

Es tracta d’una iniciativa a nivell europeu que se celebrarà del 16 al 22 de setembre per a fomentar l’ús del transport sostenible que inclou el Dia Mundial Sense Cotxes

Vinaròs s'adhereix per segon any consecutiu a la Setmana de la Mobilitat
11/09/2020 -

Vinaròs s’afegirà per segon consecutiu a la Setmana de la Mobilitat amb dues accions impulsades des del Govern Municipal per a fomentar entre la ciutadania l’ús del transport sostenible. Cal destacar que aquesta forma de desplaçament, amb bicicleta o transport públic, suposa una important reducció de les emissions de gasos a l’atmosfera, a més de fer una ciutat molt més amable a l’hora de circular.

La primera mesura que posarà en marxa l’Ajuntament serà el tall del carrer de la Mare de Déu dels Socors els dies 17, 18 i 19 de setembre, des de les 18h fins a les 21:30h, per donar preferència als vianants i també fomentar l’ús de la bicicleta. D’altra banda, també es tallarà el trànsit al tram del passeig des de la Tourist Info fins la Cotxera de Batet. Cal assenyalar que tot i els talls dels carrers es permetrà l’accés dels veïns als pàrquings i sobretot al centre de salut.

La segona mesura serà la gratuïtat del bus local Costa Nord – Hospital – Costa Sud des del 15 al 22 de setembre.

El regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha assenyalat que “creiem en la mobilitat sostenible com el futur irrefutable de les ciutats, unes ciutats que pensen en una mobilitat més amable, més saludable i més eficient. Cal reivindicar aquesta setmana, però continuar fent accions tot l’any”. En aquest sentit, ha destacat que la bicicleta és una bona alternativa al cotxe o la moto perquè no genera emissions.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha indicat que “una altra alternativa és l’ús del transport públic perquè és segur i econòmic, a més de ser més respectuós amb el Medi Ambient i no generar problemes d’aparcament”. Segons afegia les dues accions que posarà en marxa l’Ajuntament són petits gestos per mostrar el compromís del Govern Municipal amb la mobilitat sostenible.

Tant Chaler com Romero han animat a la ciutadania a afegir-se a la celebració de la Setmana de la Mobilitat amb l’ús del transport sostenible, una alternativa més respectuosa amb el Medi Ambient i saludable, que ajuda a reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari