Vinaròs comptarà amb dues noves cites en el seu Calendari Gastronòmic de 2023

Albella anuncia les Jornades de Tapa en Tapa. Edició Carnaval, que se celebraran el mes de febrer, entre altres novetats

Vinaròs comptarà amb dues noves cites en el seu Calendari Gastronòmic de 2023

La Fira Internacional de Turisme 2023 ha servit especialment per a fer brillar la cuina castellonenca i els productes locals. I Vinaròs, no ha perdut l’oportunitat per a mostrar un dels seus grans tresors. Així, Fitur ha sigut l’escenari de la presentació del Calendari Gastronòmic de Vinaròs 2023, que comptarà amb novetats.

I és que la localitat comptarà amb dues noves cites per als amants de la gastronomia. Del 10 al 19 de febrer, Vinaròs estrenarà les seues primeres Jornades de Tapa en Tapa. Edició Carnestoltes, una iniciativa que coincideix amb els actes més destacats del Carnestoltes, festes d’interés turístic autonòmic. D’aquesta manera, es dinamitzarà l’economia local i la gastronomia entorn a la seua festa més gran, assenyala el consistori.

Marc Albella, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, ha assenyalat que “es tracta d’una proposta que vol oferir una nova experiència gastronòmica, tant per als veïns com per a les milers de persones que s’acostaran fins a Vinaròs per a gaudir del Carnestoltes”.

En aquest sentit, Albella ha anunciat en què una altra de les novetats seran les Jornades de la Cuina de la Tonyina Roja, que se celebraran del 25 de setembre al 8 d’octubre. Una nova aposta per la cuina marinera i el sector pesquer que s’uneix al Calendari Gastronòmic de la Ciutat.

Així queda el calendari

Amb la inclusió d’aquestes dues noves cites, Vinaròs compta amb una agenda gastronòmica per a quasi tot l’any, apostant pel producte local.

Actualment i fins al 29 de gener, se celebren les XV Jornades de la Cuina de la Galera, a les quals li seguiran les Jornades de Tapa en Tapa. Edició Carnestoltes, del 10 al 19 de febrer. A data per confirmar, al maig es tornarà a celebrar el Gastrofestival del Llagostí de Vinaròs després de l’èxit collit l’any passat, que inclourà la demostració de tapes en el passeig, les Jornades de Cuina i el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs.

Del 15 de setembre a l’1 d’octubre serà el torn del Dia Mundial de la Tapa, en la qual participaran centenars de veïns i veïnes. Del 16 d’octubre a l’1 de novembre seran les II Jornades de la Cuina Vegana, que també repeteixen després del bon acolliment de 2022.

Les Jornades de la Cuina dels Arrossos acomiadaran el calendari del 13 al 26 de novembre i les Jornades de la Cuina de la Galera iniciaran el pròxim exercici gastronòmic a Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari