Castelló llança una nova convocatòria del concurs de 'Relats de dones'

Les autores poden lliurar els treballs fins el 30 de novembre

Castelló llança una nova convocatòria del concurs de 'Relats de dones'
10/08/2021 -

La Regidoria de Feminismes i LGBTI+, encapçalada per Verònica Ruiz, ha anunciat la convocatòria del concurs literari ‘Relats de dones’. Les dones interessades a participar al concurs han de presentar el seu relat abans del dia 30 de novembre al Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de l’Ajuntament de Castelló, tant presencialment com per correu ordinari.

“Tal i com hem vist els darrers dos anys, les dones estem al centre de la vida i per això volem que elles, les seues històries i les seues creacions siguen protagonistes en aquest certamen” ha afirmat la regidora de Feminismes i LGTBI, Verònica Ruiz. La edil ha destacat que “la cultura és una de les eines més potents per reivindicar la igualtat en qualsevol àmbit i amb aquest premi volem donar-li ales a eixa creativitat“.

Els treballs premiats podran ser editats i publicats per l’Ajuntament de Castelló durant el termini d’un any i mig a partir del veredicte del jurat. En eixe cas, el consistori lliurarà 20 exemplars a les guanyadores de forma gratuïta. Si és l’autora qui, transcorregut el termini, edita el llibre haurà d’incloure que el treball ha estat premiat al concurs ‘Relats de dones’.

A més, el concurs de ‘Relats de dones’ contempla dos premis econòmics, el primer de 2.000 euros i el segon de 1.000 euros. Per tal d’atorgar els premis, el jurat valorarà el contingut del relat i la qualitat literària. A més, el jurat tindrà en compte aspectes com les referències a la superació d’estereotips i rols patriarcals així com la utilització del llenguatge inclusiu.

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats serà l’encarregat de recollir els treballs. En cas de presentar-los presencialment, farà un justificant per a les participants. En cas d’optar pel correu ordinari, les concursants hauran d’incloure les dades identificatives pertinents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari