Castelló impulsa l'oci amb "Mar de Sons" i "Mar d'Humor"

Els cicles de concerts i humor estan situats en el Club Nàutic de Castelló

Castelló impulsa l'oci amb "Mar de Sons" i "Mar d'Humor"
05/08/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha impulsat una nova proposta d’oci en el Grau, amb dos cicles de concerts i humor al costat de la mar: “Mar de Sons”, compost de huit concerts i “Mar d’Humor”, amb actuacions humorístiques.

“Mar de Sons” va arrencar dijous passat 30 d’agost amb la primera actuació, la del català Nil Moliner. El 31 va actuar el grup de rock M-Clan i s’esperen actuacions d’artistes com Los secretos, el 5 d’agost, Sofía Ellar, el 6 d’agost, Lola Índigo, el 8 d’agost, David Bisbal, el 12 d’agost, Pablo López, el 14, i Miguel Poveda, que clausurarà el cicle el dilluns 17 d’agost. El cicle de música també deixarà espai a diferents artistes emergents de l’escena local, com són Marie Bernete, que presentará el seu disc debut: Peripecias, el grup flamenc-pop castellonenc Decajón, Sandra Groove i Vitala Dj.

“Mar d’humor” començarà divendres que ve 7 d’agost, de la mà del monologuista valencià Raúl Antón. Antón s’ha fet conegut a partir de clips en xarxes socials, en els que sol bromejar sobre costums valencians. Li seguirà l’actuació del conegut còmic Carlos Latre el dijous 13 d’agost, que és capaç de simular la veu i els gestos de més de 150 personatges famosos. El cicle d’humor finalitzarà amb La penúltima, la proposta conjunta d’Enrique San Francisco i Miki Dkai, que porten ja uns anys treballant junts en distints espectacles, el dissabte 15 d’agost.

Segons ha explicat l’organitzador d’aquests esdeveniments al costat de la mar, l’empresa Music is The Answer, les actuacions s’han dissenyat per a garantir totes les mesures de prevenció que marquen les autoritats sanitàries, amb un aforament limitat a 800 persones assegudes. S’utilitzaran detectors de temperatura per a accedir al recinte, indicacions a través de pantalles i megafonia i un ús obligatori de la màscara. El Real Club Nàutic es dividirà en sis sectors amb files i seients numerats i l’entrada i sortida del públic serà regulada per l’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari