El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola pren la recta final de la seua edició més còmica amb "L'animal d'Hongria"

Les actuacions continuaran amb “Mercat d’amors”, un homenatge a Vicente Pastor Luna i “L’àvar”, fins al 24 de juliol

El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola pren la recta final de la seua edició més còmica amb "L'animal d'Hongria"
21/07/2021 -

La tercera, i última, setmana del XXIV Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola ha arrancat en la nit del dimarts amb ‘L’animal d’Hongria’, una atrevida producció del nou Col·lectiu Állatok, amb el suport de Escénate, que suposa la primera representació d’aquesta poc coneguda obra de Lope de Vega. Una aposta del director del festival, Carles Benlliure, per companyies recentment incorporades al món del teatre clàssic, que ha resultat un èxit pel ple total del Pati d’Armes del Castell i la resposta del públic al final de l’obra. El primer dels tres plens complets de l’última setmana de l’esdeveniment que organitza Cultura de la Diputació de Castelló, amb Ruth Sanz al capdavant.

Un drama ple d’humor, intrigues, traïcions, amor i poesia que part del temor que un monstre de les muntanyes d’Hongria provoca entre els habitants d’un llogaret. Davant aquesta situació, demanen ajuda als reis per a matar a la bèstia. És el veterà actor, director i mestre actoral Ernesto Arias, qui s’encarrega de dramatúrgia i direcció d’aquesta obra, tot un atreviment per part d’un grup de joves llicenciats en l’art de la interpretació, amb seu a Alcalá de Henares.

El públic ha seguit amb molta atenció la trama, premiant al final amb el seu aplaudiment el treball realitzat en l’escenari per Antonio Prieto, Gonzalo Lasso, Inés González, Jorge de la Creu, Laura Ferrer, Natalia Llorente, Nora Hernández i Óscar Fervaz.

Com és habitual en cada funció, els comediants de Picazo Producciones han donat la benvinguda als assistents amb ‘Versos i coplillas a les 10 i 10’. Una divertida rebuda en què es mesclen versos, música, explicació de l’obra que es representarà a continuació i el record de les normes de prevenció sanitària.

PROGRAMACIÓ DE LA TERCERA SETMANA

Dijous 22. ‘Mercat d’amors’, de Festival de Teatre Clàssic de Mèrida i Seqüència 3 Arts i Comunicació . Pati d’Armes. 22.30.

Dissabte 24. Homenatge a Vicente Pastor Luna, anterior director del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola . Pati d’Armes. 22.15.

Dissabte 24. ‘L’àvar’, de Morboria Teatre. Pati d’Armes. 22.30. Entrades esgotades.

Abans de cada funció al Castell, ‘Versos i coplillas de les 10 i 10’, a càrrec de Picazo Producciones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari