La Fira del Llibre de Castelló i la Plaça del Llibre s'uneixen en un mateix espai per a oferir un major contingut literari a l'octubre

Donen a conèixer la imatge de la 37ª edició de la Fira del Llibre de Castelló, que se celebrarà del 14 al 24 d’octubre en la Plaça Santa Clara

La Fira del Llibre de Castelló i la Plaça del Llibre s'uneixen en un mateix espai per a oferir un major contingut literari a l'octubre
30/07/2021 -

La Fira del Llibre de Castelló es trasllada enguany al mes d’octubre, després d’haver de ser ajornada la seua celebració en les dates habituals (finals d’abril-principis de maig) a causa de la pandèmia. L’esdeveniment compta amb novetats, on la Fira del Llibre de Castelló i la Plaça del Llibre s’uneixen en un mateix espai, per la qual cosa el lector podrà disposar d’una enorme oferta de llibres. La plaça Santa Clara es convertirà en l’escenari de la major exposició de llibres realitzada al carrer de tota la província. El Gremi de Llibreters està preparant amb tota la il·lusió i la màxima energia aquest esdeveniment, tan necessari per a la recuperació del sector.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha participat en la presentació del cartell i ha assegurat que “ja esperem amb impaciència aquesta fira que sempre ens porta novetats i ens permet conèixer de prop a les autores i els autors”. Ruiz ha posat l’accent en la importància d’aquesta aliança entre esdeveniments literaris per a “oferir una oferta àmplia i molt atractiva en la qual, a més, podrem comptar amb una gran col·lecció d’obres escrites en la nostra llengua”.

El president del Gremi de Llibreters ha manifestat que es preveu que la iniciativa tinga un gran acolliment, ja que s’espera amb expectació aquesta Fira, que comptarà enguany amb accions diferents de gran atractiu per al públic assistent.

En aquesta edició, i en les pròximes, es pretén combinar la literatura i l’art per a donar-li un major atractiu a la Fira i promocionar així als artistes locals coneguts i a uns altres no tan coneguts. La literatura i la plàstica sempre han sigut dues disciplines artístiques que s’han complementat a la perfecció. Enguany els visitants podran gaudir de la millor literatura, acompanyada d’un ambient artístic, que juntament amb les activitats artístiques i literàries que estem preparant, s’espera que siga tot un èxit.

La fira comptarà amb el cartell de la il·lustradora Lorena Rius. El traç i estil tan personal de l’artista del Grau de Castelló es reflecteix clarament en el cartell que conté una imatge molt original i innovadora. Ella mateixa es defineix com una dibuixant compulsiva. “Allà on vaig porte una llibreta i un retolador,qualsevol excusa, qualsevol moment i lloc, qualsevol suport, són bons per a dibuixar, el meu lema és que tot és dibuixable”.

El cartell, denominat “Llibreter ambulant”, pretén reflectir el caràcter enèrgic dels llibreters. L’autora explica que mitjançant aquesta imatge vol donar a conéixer la vocació d’aquest col·lectiu i la seua passió per traslladar a tothom els llibres que han llegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari