Mar de Sons reforça el seu caràcter social amb la venda de més de 20.000 gots elaborats amb materials reciclats

Els beneficis obtinguts es destinaran a finançar projectes solidaris de Càritas Benicàssim, Creu Roja Benicàssim i l’Associació Sant Vicent de Paúl

Mar de Sons reforça el seu caràcter social amb la venda de més de 20.000 gots elaborats amb materials reciclats
29/07/2021 -

FOBESA, l’empresa de Grup Gimeno especialitzada en la gestió integral de serveis relacionats amb el Medi Ambient, se suma al grup d’entitats col·laboradores del Festival Mar de Sons, que se celebrarà el mes vinent d’agost a Benicàssim, i li dóna un nou impuls a la seua important campanya d’acció social.

Per a això, la companyia castellonenca aportarà més de 20.000 gots solidaris de 33 cl i altres 1.000 d’un litre de capacitat que es posaran a la venda durant el festival. Tal com ha explicat Juan Pablo Mateo, director general de FOBESA, “l’obtingut amb aquest patrocini es destinarà a Càritas Benicàssim, Creu Roja Benicàssim i l’Associació Sant Vicent de Paúl de la localitat, amb la finalitat de finançar diversos projectes solidaris, com l’adquisició de bons per a pagar rebuts com el de la llum o vals de menjar que seran distribuïts entre les famílies que més el necessiten“.

Sobre aquest tema, Mateo ha especificat que “es tracta de gots reutilitzables que han sigut elaborats amb materials reciclats, per la qual cosa, a més d’ajudar a una iniciativa solidària, promourem la reducció de residus plàstics en esdeveniments musicals com el festival Mar de Sons“.

Per la seua part Javier Sánchez, CEO de Music is the Answer (MITA), l’empresa promotora del festival, ha indicat que “més enllà de l’estrictament musical, des de l’organització hem apostat per aquest projecte que, de la mà d’una empresa compromesa i amb fort arrelament en el nostre territori com és FOBESA, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim, permet conjuminar dos aspectes, com són la solidaritat i la sostenibilitat, amb la finalitat de contribuir en la mesura de les nostres possibilitats a millorar la situació de les persones que aquests dies i, especialment arran de la pandèmia, travessen per una situació especialment complicada”.

Al seu torn, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha indicat que “des de l’ajuntament donem suport a qualsevol iniciativa social i de compromís mediambiental emmarcats dins de la nostra Agenda Local 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible cap a on orientem totes i cadascuna de les nostres accions de govern municipal”. La primera edil ha afegit que “és un desafiament de tots aconseguir un entorn més sostenible i estable”.

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla d’Acció Social de Mar de Sons, un projecte solidari per a tota mena de col·lectius que ha sigut dissenyat per la consultora Fabregat & Asociados, Comunicació Social, i que serveix per a acompanyar l’esdeveniment musical amb actuacions dirigides a diferents públics. Així, l’impacte positiu de Mar de Sons a Benicàssim es va iniciar a principis d’aquest mes de juliol amb un taller de rap per als més joves, que es va desenvolupant durant els caps de setmana en el Casal Jove de la localitat.

Al costat d’aquesta acció, es recaptaran fons per a les ONGs Càritas, Creu Roja i la Fundació Sant Vicent de Paúl amb els quals s’ajudarà a finançar diversos projectes solidaris que es duen a terme a Benicàssim. Per a això, se celebrarà un sopar solidari dilluns que ve 2 d’agost en el restaurant Bocapez.

El festival Mar de Sons arrancarà el pròxim 4 d’agost en el recinte de concerts de Benicàssim amb l’actuació de David Otero i Dani Fernández. Durant dues setmanes pel seu escenari passaran artistes de la talla de Estopa (13 d’agost), Antonio Orozco (15 agost), Ana Torroja (7 agost), Beret (14 agost), el grup infantil Pica Pica (8 d’agost), Marlon (5 agost), Tamboret (6 agost), David Otero (4 agost), Omar Montes (12 agost) o Ana Mena (12 agost), entre molts altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari