Mar de Sons inicia el compte arrere per a portar un cartell de luxe a la seua primera edició a Benicàssim

L’esdeveniment musical, que se celebra del 4 al 15 d’agost en el recinte de concerts, comptarà amb totes les mesures de seguretat i protocols Covid

Mar de Sons inicia el compte arrere per a portar un cartell de luxe a la seua primera edició a Benicàssim
02/08/2021 -

El recinte de concerts de Benicàssim ultima els preparatius per a acollir, a partir d’aquest dimecres, la segona edició del festival Mar de Sons, la primera d’elles en la localitat. Un esdeveniment que portarà fins al municipi espectacles en viu per a tots els gustos i edats a càrrec d’alguns dels artistes més rellevants del panorama nacional, com Estopa -que ha esgotat les entrades per al directe que oferiran el 13 d’agost-, Antonio Orozco (15 agost), Ana Torroja (7 agost), Beret (14 agost), el grup infantil Pica Pica (8 d’agost), Marlon (5 agost), Tamboret (6 agost), David Otero (4 agost), així com Omar Montes i Ana Mena (12 agost), entre altres artistes.

“Donades les circumstàncies arran de la pandèmia, per a aquesta edició del festival comptarem amb totes les mesures de seguretat i protocols Covid”, ha indicat Javier Sánchez, CEO de Music is the Answer (MITA), l’empresa promotora del festival, que ha explicat que “a més de distribuir al públic de manera que es garantisca, tant en la platea com en les graderies, el compliment de la distància mínima d’1,5 metres, amb els espectadors asseguts i seients preassignats, repartirem màscares de manera gratuïta entre els assistents, ja que el seu ús serà obligatori en tot el recinte”.

De fet, per a l’entrada i eixida del públic s’establiran zones diferenciades i senyalitzades en el sòl. I no estarà permés fumar en tot el recinte, on també s’habilitaran punts d’higienització de mans. Un equip de neteja s’encarregarà de desinfectar tant el recinte com els lavabos a l’inici i a la finalització de cada concert.

Consumicions amb codi QR

“En el cas de la consumició de menjar i beguda, hem posat en marxa un innovador sistema pel qual cada persona trobarà en el seu seient un codi QR que haurà d’escanejar i, després de seleccionar i pagar amb targeta la seua comanda, el rebrà sense haver d’alçar-se”, ha explicat Sánchez, que ha recordat que “per motius de seguretat, no estarà permés accedir amb aquesta mena de consumibles al recinte de concerts“.

En cada seient l’organització del festival també depositarà una bossa degudament identificada per a depositar els residus, que es reciclaran després de cada jornada de concerts. “La idea és que, a més de la millor música, el públic puga gaudir d’un festival segur i sostenible, compromés amb l’entorn”, ha indicat Sánchez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari