Mar de Sons amplia la seua oferta musical amb Guateque, un espectacle dels Djs Vistala i Adry Bass orientat al públic més jove

El show s’oferirà els dijous 5 i 12 d’agost a les 20.00 hores, abans dels concerts d’Álvaro de Lluna i Marlon i d’Omar Montes i Ana Mena

Mar de Sons amplia la seua oferta musical amb Guateque, un espectacle dels Djs Vistala i Adry Bass orientat al públic més jove
06/07/2021 -

El festival Mar de Sons, que se celebrarà a Benicàssim del 4 al 15 d’agost, ha decidit ampliar la seua oferta musical amb una proposta pensada per al públic més jove. Es tracta de Guateque, una iniciativa amb la qual els assistents a Mar de Sons podran gaudir d’un espectacle addicional oferit pels djs Vitala i Adry Bass abans dels concerts dels dijous 5 i 12 d’agost. Amb aquests xous, que es realitzaran a les 20h, es pretén oferir una alternativa musical variada dins de l’escena urbana internacional, que va des de l’afrobeat al drill, passant per reggaeton i la música de club.

Aquesta acció s’ha realitzat per a promocionar encara més el lot dijous, una proposta especial de Mar de Sons amb la qual es podrà gaudir de 4 concerts en dos dies des de 30 €. Aquest lot té un format molt atractiu i econòmic pensant en els més joves, i inclou dues entrades a un preu més assequible per als concerts d’Álvaro de Lluna i Marlon, per al dia 5 d’agost, i per al concert d’Ana Mena i Omar Montes, que tindrà lloc el 12 d’agost. I ara a tot això cal afegir l’acció especial que protagonitzaran els djs Adry Bass i Vitala amb Guateque, una proposta que anticiparà a les 20 h les ganes de festa i gaudir de gom a gom amb la música.

Javier Sánchez, CEO de Music is the Answer (MITA), l’empresa promotora del festival, ha indicat que el festival ha pensat en els més joves i ha llançat el “lot dijous”, que inclou dues entrades a preus més assequibles per als concerts d’Ana Mena i Omar Montes, el 12 d’agost, i Álvaro de Lluna i Marlon, el 5 d’agost, que estan a la venda a partir de 30 euros. També es poden adquirir les entrades de manera individual per a aquells que no puguen assistir les dues jornades. “És una oportunitat perquè la gent gaudisca de la millor música actual en aquest estiu, després de les dificultats que hi ha hagut per a gaudir dels seus artistes favorits, i que el preu no represente un impediment per a accedir a la cultura”, ha assenyalat. A més, amb aquesta iniciativa de Guateque, “apostem pel talent local”.

El CEO de MITA a més ha destacat que cadascuna de les actuacions i de les accions que es realitzaran en el festival Mar de Sons compliran sempre les mesures de seguretat sanitàries.

Les entrades es poden adquirir en www.mardesons.com, on es pot comprar el lot promocional o les entrades soltes.

A més dels artistes citats, el festival Mar de Sons portarà fins al recinte de concerts de Benicàssim a alguns dels principals artistes del panorama musical nacional, com Estopa (13 d’agost), Antonio Orozco (15 agost), Ana Torroja (7 agost), Beret (14 agost), el grup infantil Pica Pica (18 d’agost), Tamboret (6 agost) o David Otero (4 agost), entre molts altres.

Sobre Adry Bass i Vitala

Adry Bass va debutar com Dj en 2012 a la seua ciutat de residència, Onda, on va aconseguir crear un ambient de festa mai vist. Tècnica, potència i versatilitat unides amb molts moments de riddim fan que el so Adry Bass siga ràpidament reconegut. I és que Adry Bass s’atreveix a omplir la seua maleta dels tracks més durs mesclant-los amb temes molt contundents, una aposta realment arriscada amb la qual ha fet ballar a clubbers de tota la província, aconseguint que totes les pistes de ball tiren fum en sentir el seu nom. Adry Bass és sinònim de l’anomenat “perreo” riddim més dur i de les nits més llargues, alguna cosa que ha quedat demostrat en les seues aparicions en esdeveniments com Latin Fest (València), Paelles Universitàries (València), Càmping Arenal Sound (Borriana), FEN Festival (Vila-real) i BEF (Benicassim), entre molts altres. També destaquen les seues aparicions en les reconegudes sales de la província de Castelló, com Touche (Vila-real), Sants Club (Castelló), Buddah (Benicàssim), 440 (Benicàssim) i La Fàbrica (La Vall ´Uixó), entre moltes altres.

Per part seua, Vitala és un artista que mai s’ha posat limites musicals, sempre li ha agradat indagar estils musicals, èpoques musicals, cultures musicals, des del funk dels 70s, fins a l’afrobeat actual, passant pel rnb i reggaeton dels 2000s o el boom de l’escena urbana holandesa. En les seues sessions li agrada molt canviar de ritme, per a logar una sessió frenètica, inesperada i sobretot variada, amb tot tipus de música urbana. Ha actuat en festivals com a Arenal Sound (2018), Fib (2019), Paelles universitàries de València (2019) i La Repanocha (2019), entre altres, a més d’actuar a Eivissa, València, Múrcia, Badajoz i en les millors sales de la província de Castelló. Copromotor de diverses festes especials, vol convertir a Guateque en un espectacle únic per als amants de la cultura musical urbana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari