Mar de Sons organitza un taller de 'freestyle' per a joves a càrrec del raper castellonenc Àlex 'Zeta'

Les sessions, dirigides a majors de 12 anys, arrancaran el divendres 9 de juliol i tindran lloc els divendres a la vesprada i els dissabtes al matí en el Casal Jove de Benicàssim

Mar de Sons organitza un taller de 'freestyle' per a joves a càrrec del raper castellonenc Àlex 'Zeta'
29/06/2021 -

El festival Mar de Sons s’obri als ritmes urbans. El certamen musical, que se celebrarà en el recinte de concerts de Benicàssim del 4 al 15 d’agost, ha organitzat per als caps de setmana del mes de juliol un taller gratuït de freestyle per a joves a càrrec del reconegut raper castellonenc Álex ‘Zeta’. Aquesta és una de les activitats que s’han organitzat des del festival dins del seu programa d’acció social.

Una oportunitat que, segons ha explicat el mateix artista, “permetrà als assistents participar en sessions lliures d’escriptura, a més de perfeccionar la seua tècnica a través de sessions lliures d’improvisació i ‘batalles de galls’, en les quals anirem incrementant gradualment la dificultat perquè cadascun dels participants puga millorar de manera progressiva la seua capacitat”. “Es tracta de crear un espai on les persones joves que tinguen afició al rap, al hip hop o als ritmes urbans puguen tindre l’oportunitat de practicar de manera sana i dinàmica tant l’escriptura com el freestyle i proporcionar-los mitjans i consells que els ajuden a véncer possibles inseguretats i a créixer artísticament, cadascun en el seu estil”, ha afegit.

Les sessions, que arrancaran el dia 9 de juliol, estan dirigides a majors de 12 anys i tindran lloc els divendres, en horari de 19.30 a 21.00 hores i els dissabtes d’11.00 a 13.00 hores en el Casal Jove de Benicàssim. La regidora de Joventut, Vanessa Batalla, ha afegit que “sumem una iniciativa molt atractiva al programa del Casal Jove perquè tant usuaris com estiuejants puguen participar. Des de l’Ajuntament de Benicàssim aplaudim les iniciatives que Mar de Sons ha confeccionat per a portar el festival a diferents punts del municipal com, en aquest cas, l’espai per als joves”.

Per a inscriure’s únicament és necessari enviar un mail indicant les dades personals (nom complet, data de naixement, DNI i telèfon de contacte) a la següent adreça de correu electrònic: artistica@musicistheanswer.es i en l’assumpte del mail especificar: “escola freestley”. Per a més informació es pot cridar al: 864813978.

En aqueix sentit Javier Sánchez, CEO de Music is the Answer (MITA), l’empresa promotora del festival, ha indicat que “aquesta activitat, que porta per nom ‘Hip Hope’, persegueix involucrar també en la música als més joves i, després d’uns mesos especialment complicats a causa de la pandèmia, proporcionar-los eines per a desenvolupar el seu costat més creatiu, de manera que puguen aprofitar el taller per a iniciar-se en la composició o bé perfeccionar la seua tècnica”. A més, les persones que participen en el taller també pujaran a l’escenari del festival Mar de Sons per a oferir una exhibició molt especial de manera prèvia a un dels concerts del certamen.

Aquest curs és una de les tres activitats d’acció social del Festival Mar de Sons que s’han organitzat al costat de Fabregat i Associats Comunicació Social per a generar un impacte positiu en la societat de Benicàssim, en aquest cas cap als més joves. Al costat d’això, està previst celebrar un sopar benèfic, el dia 2 d’agost en el restaurant BocaPez, els beneficis del qual es destinaran a la compra de bons d’electricitat i menjar per a les persones més necessitades del municipi de Benicàssim, en col·laboració amb les ONG Caritas, la Fundació Sant Vicent de Paul i Creu Roja. Finalment, Mar de Sons celebrarà també una conferència motivacional el dia 3 d’agost en la qual participarà el director artístic de l’esdeveniment, Tony Aguilar, i la coach i formadora Maty Tchey, i que estarà oberta a tot el públic en l’amfiteatre Pepe Falomir de Benicàssim.

Sobre Álex ‘Zeta’

Quant a l’encarregat d’impartir el taller, el jove castellonenc Alejandro Gómez Verdoy, conegut artísticament com a ‘Zeta’, de 24 anys, porta escrivint cançons i improvisant des dels 12 i competint activament en el circuit nacional de ‘batalles de galls’ des dels 16 anys. Entre altres mèrits, en el seu palmarés figuren:

4 participacions en Gold Battle Regional. (2016/17/18/19)

1 participació BDM Regional (2019)

1 participació Nacional General Rap (2019)

1 participació Nacional King Size (2018)

Classificació i victòria Càsting Redbull (2019)

1 participació Xarxa Bull regional Alacant (2019)

Classificació Xarxa Bull València (2021)

Pel que fa a Mar de Sons, el festival portarà fins al recinte de concerts de Benicàssim a alguns dels principals artistes del panorama musical nacional, com Estopa (13 d’agost), Antonio Orozco (15 agost), Ana Torroja (7 agost), Beret (14 agost), el grup infantil Pica Pica (18 d’agost), Marlon (5 agost), Tamboret (6 agost), David Otero (4 agost), Omar Montes (12 agost) o Ana Mena (12 agost), entre molts altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari