La música borrianenca se suma a la declaració com a Patrimoni Immaterial de la Unesco de les Societats Musicals Valencianes

La música borrianenca se suma a la declaració com a Patrimoni Immaterial de la Unesco de les Societats Musicals Valencianes
15/09/2021 -

L’Agrupació Filharmònica Borrianenca sumarà el seu suport a la proposta perquè les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana siguen declarades Patrimoni Immaterial de la Unesco, amb la celebració d’un concert de la banda simfònica el pròxim diumenge 19 de setembre.

Tal com ha explicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, “la idea de la banda de música de Borriana és la de servir de suport i impuls perquè les societats musicals valencianes reben el reconeixement de l’organització internacional i per això participa en un cicle de concerts per a donar suport a la proposta”.

La banda simfònica celebrarà el concert aquest diumenge 19 de setembre a les 19 hores, a l’exterior del Centre Municipal de Cultura la Mercè. L’acte musical s’enquadra, a més, dins del cicle de concerts amb motiu de les celebracions pel 9 d’Octubre i es respectaran totes les mesures sanitàries vigents.

El concert organitzat per l’agrupació musical comptarà en el programa amb obres com el pasdoble Encuentros de José Rafael Pascual-Vilaplana, Sea of Wisdon de Daisuke Shimisu, Divertimento de David Beltrán, Highlitghs from Ches de Johan de Maij, A Klezmer Karnival de Philipe Sparke i, finalment, Ireland of Legenda and Lore de Robert W.Smith, sota la direcció de Norma Comes Vidal.

Terra de Música

Aquest concert s’emmarca dins del projecte Terra de Música, impulsat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Generalitat, que té com a objectiu visibilitzar el patrimoni immaterial, cultural, social i educatiu de tot el col·lectiu.

Així mateix, busca potenciar la difusió turística de la Comunitat Valenciana des d’un punt de vista musical, per a la qual cosa les agrupacions musicals recorren tota la Comunitat Valenciana, al llarg de totes les comarques, amb l’objectiu de promocionar les nostres bandes i com a mostra de suport a la candidatura de la FSMCV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari