Peníscola acull la XIX edició del Festival Internacional de Guitarra d'Hondarribia

Aquesta edició se celebrarà del 26 al 29 d’agost en el Saló Gòtic del Castell del Papa Lluna

Peníscola acull la XIX edició del Festival Internacional de Guitarra d'Hondarribia
22/07/2021 -

El castell de Peníscola tornarà a convertir-se en escenari musical amb el XIX Festival Internacional de Guitarra Hondarribia-Peníscola.

Aquest esdeveniment, organitzat des de la Regidoria de Cultura, se suma a l’agenda d’activitats culturals celebrades en la fortalesa al llarg de l’estiu, juntament amb el Festival de Teatre Clàssic i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca, impulsats des de Diputació i en col·laboració amb Generalitat.

Sota la direcció artística de Carles Pons, els concerts tindran lloc en el Saló Gòtic del castell del Papa Luna del 26 al 29 d’agost. En paraules del director “el festival és, en aquesta edició, un festival d’homenatges a la música i la literatura”

El primer dia, dijous 26 d’agost, Andrea Vettoretti, oferirà un concert inspirat en un clàssic de la literatura internacional, el llibre de Lewis Carrol, Alícia al País de les Meravelles.

Continuarà l’agenda amb el concert del danés, Finn Elias Svit, d’homenatge als clàssics, amb un repertori de guitarra clàssica.

El centenari del naixement d’Astor Piazzola és el motiu del tribut que el festival li retrà el dissabte 28, amb un concert de tangos a càrrec d’Orlando Dibelo i Mariano Gil.

Continuarà la celebració d’homenatges d’aniversari amb el concert final del festival, el diumenge dia 29, dedicat a Charles Aznavour, en el seu centenari, a càrrec de Laurent Boutros, també francés d’origen armeni, que ha preparat una adaptació de les obres més conegudes d’Aznavour.

Totes les actuacions se celebraran a les 22.00h en l’imponent monument peniscolà, seu pontifícia, seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establides per les autoritats sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari