Som de casa, el magazín de les vesprades d'À Punt

À Punt aposta per informació i entreteniment de proximitat amb Ximo Rovira i Gema Payà en el magazín Som de casa

Som de casa, el magazín de les vesprades d'À Punt

Ximo Rovira ha tornat a la televisió pública valenciana de la mà de Som de Casa, un magazín diari que cada vesprada es pot gaudir en À Punt i en el qual l’icònic presentador valencià està acompanyat per Gema Payà, coneguda per haver col·laborat en Tàp Zàping.

Som de casa és un magazín que es pot veure en À Punt cada vesprada de dilluns a divendres de 16.45 a 19.00 hores. Un programa que aposta per la proximitat des de diferents punts obrint les portes a l’actualitat, però des d’un vessant valencià. El seu plató representa unes portes de colors per les quals passaran moltes coses sorprenents, emotives, vivencials, entretingudes i, sobretot, de la gent d’ací, de casa. Per les quatre portes principals del plató, cada vesprada entren a la casa de Ximo Rovira els convidats més sorprenents.

El programa té com a finalitat acompanyar a les valencianes i valencians, de dilluns a divendres durant quasi tres hores, convertint-se en un referent dins de la programació diària de la televisió pública. A més, permet la participació de l’espectador de manera didàctica, pràctica i divertida sense deixar de costat l’actualitat més pròxima.

Un format innovador per a fidelitzar a l’audiència

Per al director general, Alfred Costa, amb aquest programa “hem recuperat un presentador veterà en la cadena, molt professional, com Ximo Rovira, que és de la casa i molt volgut per l’audiència, que dirigeix un format innovador per a fidelitzar a aquells que ja ens veuen”.

Arturo Orrico, productor executiu del programa, ha explicat les línies generals del magazín, “un format que funciona amb molt d’èxit en la televisió gallega anomenat Quen camina aí? i que ha rebut el vistiplau de l’audiència d’aquesta televisió autonòmica”.

La productora valenciana IllusionMediaTV coprodueix Som de casa amb l’experiència de Grupo Izen, una de les principals productores del panorama televisiu espanyol amb moltíssims programes d’èxit durant més de 25 anys en totes les cadenes.

El magazín Som de Casa està a punt de complir tres mesos després de començar la seua emissió el passat 9 d’octubre, coincidint amb el Dia de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari