Suera organitza activitats culturals durant 10 dies amb jocs, espectacles i tradicions

Entre els plats forts està l’actuació d’Andreu Valor, dins la gira Insurrecte, guanyadora a millor gira i disc de cançó d’autor en els III Premis Carles Santos

Suera organitza activitats culturals durant 10 dies amb jocs, espectacles i tradicions
04/08/2021 -

Suera celebra del 5 al 15 d’agost la setmana Estiu a Suera. “Com l’any passat, hem unificat la setmana cultural, que organitza el Centre cada estiu i les festes de la Mare de Déu de l’Assumpció per crear 10 dies plens d’activitats, jocs, espectacles i tradicions”, comenta l’alcalde de Suera, José Martí, el qual ha assegurat que tot estarà adaptat a les mesures per combatre la Covid-19.

Entre els plats forts està l’actuació d’Andreu Valor, dins la gira Insurrecte, guanyadora a millor gira i disc de cançó d’autor en els III Premis Carles Santos, l’actuació infantil la favera màgica a càrrec de Pinya Bausch, la nit de música valenciana tradicional amb Jorge Gumbau o l’espectacle Olea de la companyia Visitants.

“Hem tractat de tot moment de fer activitats per tot tipus d’edats”, afegeix l’alcalde. En aquest sentit per als suerencs i suerenques més menudes s’han programat jocs infantils i tradicionals, teatre, tallers de diversa índole o un parc infantil.

Altres actes de llarga tradició al municipi com el Campionat Mundial de Cigró al Cànter, la nit del farolet o el concert de la Unió Musical Santa Cecília es mantenen, però amb modificacions d’espais. “Hem traslladat la majoria dels actes a la plaça de la Font Seca on es pot assegurar el compliment de les mesures i la distància interpersonal per fer prevaldre en tot moment la seguretat de les persones assistents”, declara Martí.

D’arrelament més local són les visites guiades al Suera, Obert Museu en cap de setmana, la pujada al paratge de Castro i la Campana, la presentació del Pla Director del Castell de Maus, la projecció del curtmetratge 10 anys després, guanyador del premi del públic al festival cortometrando de la Diputació de Castelló, l’exposició fotogràfica Gent del poble de Santiago Moliner o la inauguració del Museu de Càmeres Fotogràfiques reunit per Constantino Girona.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari