Castelló desplegarà un dispositiu especial de seguretat per a evitar aglomeracions al costat del Castalia

Braina torna a apel·lar a la responsabilitat per a evitar situacions de risc davant un possible ascens del CD Castellón

Castelló desplegarà un dispositiu especial de seguretat per a evitar aglomeracions al costat del Castalia
25/07/2020 -

L’àrea de Seguretat Publica i Emergències de l’Ajuntament de Castelló ha preparat un dispositiu especial de seguretat per a evitar que es puguen produir aglomeracions als voltants de l’estat Castalia davant un possible ascens aquest diumenge del CD Castellón a Segona Divisió A. El dispositiu vetlarà perquè no es produïsquen situacions que puguen implicar un risc de contagi o propagació de la covid-19.

“Aquest diumenge, el CD Castellón té de nou l’oportunitat d’ascendir de categoria, per això, tornem a apel·lar a la responsabilitat individual i col·lectiva de l’afició i ciutadania perquè no es produïsquen aglomeracions i evitar una possible celebració massiva que supose una situació de risc en l’actual context sanitari”, ha manifestat el regidor de Seguretat Publica i Emergències i també edil d’Esports, Omar Braina.

El regidor recorda que la Resolució de 17 de juliol passat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública, de modificació i adopció de mesures addicionals i complementàries de l’Acord de 19 de juny, del Consell, sobre mesures de prevenció enfront del Covid-19, obliga a totes les persones de sis anys d’ara en avant a l’ús de la mascareta en tot moment en la via pública, en espais a l’aire lliure i en espais tancats d’ús públic o oberts al públic. L’incompliment d’aquesta mesura suposa sancions de 100 euros.

Així mateix, el Decret llei 11/2020, de 24 de juliol, del Consell, que entra en vigor aquest diumenge, ha establit un règim sancionador específic contra els incompliments de les disposicions reguladores de les mesures de prevenció davant la covid-19, que considera infracció greu l’organització o participació en reunions, festes o qualsevol altre tipus d’acte equivalent, privat o públic, en espais privats o públics, que impliquen una aglomeració o agrupació de persones.

Per a evitar aglomeracions, s’ha organitzat un dispositiu especial de seguretat que comporta el desplegament d’agents de la Policia Local en diversos punts de circulació per a tancar al trànsit la rotonda de la plaça Teodoro Izquierdo. També es podran barres en diferents vies per a evitar que els vehicles puguen col·lapsen les vies que conflueixen amb la rotonda.

En aquesta ocasió també es voltarà i buidarà d’aigua la font al costat de l’estadi Castalia, lloc tradicional de les celebracions de l’afició albinegra.

El dispositiu policial comptarà a més amb la col·laboració i suport d’agents del Cos Nacional de Policia.

Braina ha insistit una vegada més en la responsabilitat de tots per a evitar aglomeracions i situacions que puguen derivar en la propagació de la covid-19 i ha recordat l’obligació de complir amb la normativa de seguretat i l’ús obligatori de la mascareta. Així mateix, ha volgut llançar un missatge d’ànim al CD Castellón i a la seua afició de cara a la final d’aquest diumenge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari