Castelló reforça la seua projecció internacional en el sorteig del Mundial d'Handbol Femení

L’alcaldessa destaca l’oportunitat que brinda l’acte de demà i el pròxim torneig el mes de desembre per a dinamitzar la ciutat

Castelló reforça la seua projecció internacional en el sorteig del Mundial d'Handbol Femení
11/08/2021 -

Castelló tindrà projecció internacional demà com a seu del sorteig que definirà la fase de grups del 25é Campionat del Món d’Handbol Femení 2021. Un acte que es desenvoluparà en la plaça Major a partir de les 22.00 hores i que serà retransmés a través del canal de Youtube de la RFEBM i la IHF. La Federació Internacional d’Handbol (IHF) i la Real Federació Espanyola d’Handbol (RFEBM) han triat Castelló com a amfitriona d’aquest sorteig que definirà els grups del Mundial. Un torneig que comptarà amb la presència de 32 països, que s’organitza per primera vegada a Espanya durant el mes vinent de desembre, i del qual Castelló és seu al costat d’altres tres municipis: Llíria, Torrevieja i Granollers.

“El Campionat del Món d’Handbol Femení ens brinda una oportunitat d’or per a situar a Castelló en el mapa de l’esport internacional i projectar el nom, la imatge i els atractius de la nostra ciutat per tot el món”, ha ressaltat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Estem convençuts de la potencialitat que té l’esport per a la dinamització de la ciutat, i per això apostem per esdeveniments i tornejos com aquest, perquè, a més, creiem en el seu paper com a revulsiu econòmic, social i turístic“, ha assegurat Marco.

“Demà acollim el sorteig del primer campionat mundial d’handbol femení que organitza Espanya i serem epicentre de la disciplina com a seu del torneig el mes vinent de desembre, amb els partits en el Ciutat de Castelló“, ha insistit l’alcaldessa, destacant “el suport a l’esport femení, a la seua visualització i reconeixement“.

L’acte de demà, que se celebrarà d’acord a totes les restriccions i recomanacions sanitàries per a la prevenció de la covid-19, comptarà amb la presència del president de la Federació Internacional d’Handbol (IHF), Hassan Moustafa; el president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Francesc V. Blázquez; el president del Comité Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco; i representants del Consell Superior d’Esports i de la resta de seus del mundial (Llíria, Torrevieja i Granollers); a més d’altres autoritats i representants de les institucions col·laboradores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari