'Castelló Ruta de Sabor' guanya el premi Turisme Comunitat Valenciana per potenciar la imatge turística de la província

Virginia Martí subratlla l’impuls aquests dos últims anys “per a aconseguir no sols un segell de qualitat alimentària sinó també un producte turístic atractiu a nivell nacional i internacional”

'Castelló Ruta de Sabor' guanya el premi Turisme Comunitat Valenciana per potenciar la imatge turística de la província
20/09/2021 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mostrat la seua satisfacció per la concessió a Castelló Ruta de Sabor d’un dels premis Turisme Comunitat Valenciana, tal com ha recollit hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Per a Martí, el reconeixement a la marca que impulsa la institució provincial “és també un suport sense fissures al treball i implicació de totes les empreses de la província per continuar avançant en un producte de qualitat que ens diferencia d’altres destins”.

Els ‘Premis Turisme Comunitat Valenciana’ són uns guardons honorífics que busquen reconéixer a persones, entitats i institucions que durant l’any hagen destacat per la seua labor a favor del turisme en la Comunitat i que, en l’actual context, hagen contribuït a la recuperació de l’activitat turística en plena pandèmia per la Covid-19.

Per a la diputada de Turisme, Virginia Martí, aquest premi, que serà entregat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, en un acte que se celebrarà pròximament a València, “suposa un suport al treball que s’està desenvolupant en l’actualitat per a aconseguir, no sols la qualitat alimentària, sinó també un producte turístic atractiu en l’àmbit nacional i internacional”.

Són diverses les categories que recullen els premis Turisme Comunitat Valenciana. En concret, el reconeixement ‘A la promoció i comunicació turística’ s’ha atorgat ex aequo a l’Ajuntament de Cullera i a Castelló Ruta del Sabor per dur a terme accions de promoció i comunicació turístiques noves i singulars. En aquest sentit, s’enalteixen les iniciatives desenvolupades a través de la marca de qualitat de la Diputació de Castelló per suposar una millora clara del posicionament en els mercats i incidir en un augment del flux turístic”.

Tant el president de la Diputació com la diputada de Turisme, per altra banda, han posat també en valor altres guardons que han recaigut en entitats o empreses de la província, “la qual cosa reflecteix la gran faena que s’estan realitzant per continuar avançant com a destí segur i de qualitat en el mercat turístic. És el cas del Parc Natural Valltorta Gasulla, que ha rebut el premi en la modalitat ‘al turisme sostenible’ per contribuir al creixement econòmic sostenible, la generació d’ocupació i reducció de pobresa, l’ús eficient de recursos i la protecció del medi ambient, a més de fomentar els valors culturals i la diversitat del patrimoni.

Al costat d’ell, apareix el premi a “la formació, investigació i innovació turística”, que va a les mans de la Cooperativa Viver per desenvolupar projectes d’investigació que comporten un increment de la competitivitat del sector turístic valencià”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari