A quina hora tanquen els supermercats de Castelló la Nit de Nadal?

Aquest dissabte, 24 de desembre, els supermercats de Castelló tindran un horari especial de tancament

A quina hora tanquen els supermercats de Castelló la Nit de Nadal?

Aquest dissabte, 24 de desembre, les famílies celebraran la Nit de Nadal, una de les cites més especials del calendari. Per això, els supermercats obrin amb un horari especial per a facilitar les compres i són molts i moltes els qui es pregunten a quina hora tanquen els supermercats de Castelló en la Nit de Nadal 2022.

Encara que hi ha variacions d’horaris, la veritat és que totes les cadenes d’alimentació avancen l’hora de tancament perquè els seus treballadors i treballadores puguen gaudir de la nit del 24 en família, vespra de Nadal.

Quin horari té Mercadona en la Nit de Nadal? La cadena d’alimentació ha anunciat que totes les seues botigues tancaran a les 19.00 hores aquest dissabte i no modifica el seu horari d’obertura, per la qual cosa podran realitzar-se compres entre les 09.00 i les 19.00 hores. A més de ser festiu, el 25 de desembre és diumenge, per la qual cosa caldrà esperar al dilluns per a tornar amb normalitat.

En el cas de Consum, hi ha més marge, encara que també abaixarà les persianes abans que un dia normal. En concret, la companyia valenciana obrirà de 09.00 a 19.30 hores, igual que Charter. En tots dos casos, no s’obrirà el 25 de desembre, per la qual cosa també serà el 26 de desembre quan òbriguen en horari habitual.

D’altra banda, El Corte Inglés de Castelló ha anunciat que el seu horari d’obertura serà de 10.00 a 20.00 hores, mentre que Alcampo ho farà de 08.30 a 19.00 hores. En el cas de Carrefour, el de Vila-real obrirà de 09.00 a 19.00 hores aquest dissabte. Respecte a Lidl, la cadena d’alimentació ha anunciat que aquest dissabte obrirà de 09.00 a 19.00 hores a les seues botigues de la província de Castelló.

Finalment, en DIA l’horari depén de la botiga. Per exemple, el del carrer de les Useres de la ciutat de Castelló obrirà de 09.00 a 18.30 hores. Et recomanem consultar el directori de botigues de la cadena d’alimentació.

Així, el supermercat que més tard tanca a Castelló aquesta Nit de Nadal 2022 és el d’El Corte Inglés del Passeig de Morella, que tindrà les seues portes obertes fins a les 20.00 hores per a les compres d’última hora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari