José Martí inaugura en Les Aules la primera Fira de la Província 'Castelló Ruta de Sabor'

El president de la Diputació anima als castellonencs a acostar-se a una fira que exhibeix “productes de gran qualitat elaborats a les nostres comarques”

José Martí inaugura en Les Aules la primera Fira de la Província 'Castelló Ruta de Sabor'
14/05/2021 -

El president de la Diputació, José Martí; la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han inaugurat en la Plaça de les Aules la primera Fira de la Província ‘Castelló Ruta de Sabor’, que romandrà oberta fins al diumenge 16 de maig per a promocionar els productes de 12 empreses de les comarques castellonenques adherides a aquesta marca. És un dels actes programats per la institució amb motiu de la celebració del Dia de la Província, que es commemorarà el diumenge 16 de maig amb un acte solemne en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

José Martí ha destacat ”la qualitat dels nostres productes” i ha agraït a les empreses adherides ”el treball i l’esforç que realitzen per posar en valor els productes del nostre territori”. També ha animat a la ciutadania a acudir a la fira “per a gaudir del molt i bo que s’elabora en aquesta terra”.

La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha explicat que “el nostre objectiu és que tota la ciutadania puga conéixer, comprar i gaudir els exquisits productes que tenim en la nostra terra”. A més, ha convidat a la població a ”gaudir dels showcookings programats”. Per part seua, el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha volgut destacar els passos que està donant la marca Castelló Ruta de Sabor per a millorar la qualitat dels seus productes i aconseguir que resulten més competitius i introduïsquen paràmetres de valor afegit.

La inauguració ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, així com els diputats de l’equip de govern Ruth Sanz, Ignasi Garcia i Pau Ferrando. Al costat d’ells, Eva Redondo, directora territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló, i el diputat autonòmic Carlos Laguna.

Per a garantir la salut i seguretat de les persones, la Diputació aplica un estricte protocol de seguretat que contempla la separació de casetes, el control de temperatura i la col·locació de dispensaris amb gel hidroalcohòlic. A causa de l’emergència sanitària en la qual ens trobem, no es permet la degustació de productes alimentaris per al públic.

Les empreses participants són D’Armela, Fruits de la terra, Martí Roca Ecològic, Nature Tasty, Tot de Poble, Tomata de Penjar, Palància Sabors de Vida, Olis Cuquello, Croquellanas, Celler Mes de Rander, Belluga Gurmet i Bolissim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari