Onda treballa en el Pla per la Recuperació per a captar fons europeus del programa Next Generation

L’Ajuntament ha organitzat una jornada per a presentar el projecte el pròxim 28 de juliol en el Museu del Taulell

Onda treballa en el Pla per la Recuperació per a captar fons europeus del programa Next Generation
19/07/2021 -

L’Ajuntament d’Onda està treballant de manera intensa en la captació de fons europeus amb els quals dur a terme nous projectes i serveis per a una ciutat més sostenible, amable i amb major qualitat de vida. Així, el govern municipal està ultimant el Pla per la Recuperació que presentarà a la convocatòria del programa de finançament Next Generation de la Unió Europea.

Dimecres que ve 28 de juliol, en el Museu del Taulell Manolo Safont, es donarà a conéixer aquest Pla a través d’una jornada que ha organitzat el consistori, dirigida al sector públic, ciutadania i empreses i que comptarà amb dues taules redones en la qual participaran experts en innovació pública, empreses col·laboradores i veïns. L’alcaldessa, Carmina Ballester, serà l’encarregada d’obrir el fòrum, el qual es podrà seguir en directe per streaming.

“Aquests fons són una oportunitat única per a afrontar els grans reptes del segle XXI i fer d’Onda una ciutat més amable i sostenible que avance mirant cap al futur”, ha destacat l’edil d’Innovació, Vicent Bou.

El paquet d’ajudes Next Generation donarà suport al finançament de projectes que aposten per l’ecologia, la transformació digital, la cohesió social i territorial, la lluita contra el canvi climàtic o la igualtat de gènere.

Onda 2030

En la mateixa línia, el govern municipal continua treballant en la implantació del pla d’acció Onda 2030 a través dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU que se centren a cuidar a les persones i en la igualtat real; en el creixement sostenible dels nostres territoris; en la protecció del nostre medi ambient; a fomentar la pau, la justícia i una societat inclusiva; a sumar aliances globals que ens facen millors i més resilients.

Més de 80 onders han participat en la redacció d’aquest pla i han compartit les seues idees i punts de vista sobre aspectes humans, ambientals, econòmics, socials, tecnològics, culturals, esportius, polítics i institucionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari