3 de cada 5 projectes de la cinquena edició de 'Move Up!' estan dirigits per dones

Projectes de Benicàssim, Castelló, Catí, Culla, Nules, Onda, Orpesa, la Vall d’Uixó i Vinaròs han estat seleccionats per participar en el programa d’emprenedoria de la Diputació i CEEI

3 de cada 5 projectes de la cinquena edició de 'Move Up!' estan dirigits per dones
26/07/2020 -

El comité de selecció del programa ‘Move Up! Emprén amb èxit’, impulsat per la Diputació i CEEI Castelló, ha seleccionat ja els 25 projectes que participaran en la seua cinquena edició, 15 dels quals estan dirigits per dones. Les propostes escollides provenen de les localitats de Benicàssim, Castelló, Catí, Culla, Nules, Onda, Orpesa, la Vall d’Uixó i Vinaròs. Quant als àmbits de treball, destaca la presència de nombrosos projectes vinculats a la comunicació i als serveis personals i a empreses. El programa, que s’iniciarà el pròxim 7 de setembre i finalitzarà el 18 de desembre, compta amb noves empreses col·laboradores com Declarando, Mirada, Blast Off Partners i Pixel.com, a les quals se suma la complicitat de Secot, ESIC, Universitat Jaume I i Espaitec.

Les i els responsables dels 25 projectes participaran en un intens programa de formació i optaran a aconseguir ajudes econòmiques que van des dels 1.000 als 3.000 euros per a la posada en marxa de l’empresa o bé per a la seua consolidació en el cas d’empreses ja creades. Durant tres mesos, els participants hauran d’anar superant tres fases en què rebran formació per al desenvolupament dels projectes i comptaran amb assessorament, tutorització i mentoring per part d’empresaris amb experiència en els respectius sectors.

Les propostes seleccionades

Entre les diverses iniciatives de l’àmbit audiovisual, es troben projectes de creació de vídeos de foment de l’emprenedoria, solucions de màrqueting en xarxes per a pimes i posicionament d’empreses i un mapa multimèdia del xicotet comerç local, sense oblidar el disseny gràfic. Quant als serveis, figuren iniciatives per a l’atenció a persones amb discapacitat, una plataforma de gestió de regals, un servei de consultoria i formació dietètica o una solució de mobilitat urbana a través d’un nou vehicle elèctric amb maleter. Així mateix, en aquest segment s’agrupen altres opcions com una gestoria en línia per a persones autònomes o una proposta per a la recollida d’excrements d’animals.

Altres projectes seleccionats per a participar en la cinquena edició de Move Up! es dediquen a l’oci i els viatges, l’emmagatzematge energètic o la fabricació de productes tan dispars com pa artesanal ecològic, sabates o taüts, amb perspectives innovadores. Així mateix, també té presència entre els projectes seleccionats una plataforma d’ensenyament de valencià a distància o una proposta de foment d’habilitats artístiques als pobles de l’interior a través d’exposicions i de classes a l’aire lliure en l’etapa post-Covid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari