Quins supermercats de Castelló obriran l'1 de novembre?

Diverses cadenes de supermercats compten amb horari especial per a l’1 de novembre, Dia de Tots Sants

Quins supermercats de Castelló obriran l'1 de novembre?

Dimarts que ve 1 de novembre serà festiu en tota Espanya per la celebració del Dia de Tots Sants, una jornada que ja és festiva per a moltes i molts el mateix 31 d’octubre, coincidint amb Halloween. Així, són molts els qui dubten quins supermercats estan oberts a Castelló l’1 de novembre.

En el cas de Mercadona, ha anunciat que totes les seues botigues romandran tancades dimarts que ve 1 de novembre, per la qual cosa es podrà realitzar la compra en el supermercat el 31 o el 2 de novembre.

Per part seua, Consum tindrà tancades les seues botigues, però Charter sí que obrirà amb horaris especials en alguns casos. Per exemple, les botigues Charter de Castelló de la Plana obrin de 09.00 a 14.00 hores, com també de Vila-real, però el de Borriol romandrà tancat. La millor manera de saber si la teua botiga Charter estarà oberta és accedir al seu directori i consultar l’horari.

Una cosa similar ocorre amb Carrefour. Encara que té obertura autoritzada per a diumenges i festius, l’1 de novembre estarà tancada la botiga del carrer Major i de l’avinguda de la Mar de Castelló de la Plana, igual que el Carrefour de Vila-real. En aquest sentit, també es recomana consultar el directori de la cadena i buscar cada cas concret, així com segmentar la cerca per botiga (Carrefour, Market, Express, Express CEPSA…).

Si pensem a fer la compra en Aldi, pot obrir amb horari especial durant els dies festius. En el cas del de Tots Sants, botigues com la de l’avinguda Casalduch o la de Camí Quadra del Borriolenc de Castelló de la Plana estaran tancats.

I en el cas de DIA, hi ha millors notícies. Alguns d’ells obrin les seues portes, com és el cas del del carrer les Useres de Castelló de la Plana o el de l’avinguda de la Mar d’Orpesa, d’acord amb la cadena, però altres no obriran. L’horari de cada establiment pot consultar-se en el seu directori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari